Αγαπητοί υποψήφιοι, των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας που αυτή την περίοδο όλοι σας, μας θυμάστε, μας χαιρετάτε πάντα με χαμόγελο και με ζεστές χειραψίες, μας ακούτε προσεκτικά και καταγράφετε τα προβλήματα μας. Ολοκληρώνετε κάποια έργα, που περιμένουμε εδώ και χρόνια και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ,  μας υπόσχεστε ακόμα μεγαλύτερα και σημαντικότερα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα μας και θα αλλάξουν -πάντα προς το καλύτερο- την μορφή του τόπου που ζούμε. Μας παίρνετε τηλέφωνα, μας στέλνετε φυλλάδια και μηνύματα και μας κάνετε να νιώθουμε σπουδαίοι και  σημαντικοί. Μας κάνετε να πιστεύουμε ότι κάτι άλλαξε προς το καλύτερο. Ζούμε σε ένα όνειρο πολιτικής ευρωστίας.

Γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω όταν πέσει η αυλαία των εκλογών, μην μας ξεχάστε. Να συνεχίζετε να μας μιλάτε με χαμόγελο και ενδιαφέρον. Να δίνετε χρόνο και προσοχή στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν πολίτες αυτής της πόλης ή του χωριού. Να υλοποιήσετε όλα αυτά που μας υποσχεθήκατε σεβόμενοι τον λόγο και την αξιοπρέπεια σας. Μην μας γεμίσετε με άλλα ψέματα και αναβολές, τα έχουμε μάθει τόσα χρόνια και δεν τα πιστεύουμε. Να κάνετε σωστή διαχείριση των οικονομικών με αξιοκρατία και σεβασμό. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από την αιώνια μάστιγα του πολιτικού μας συστήματος που υπαγορεύει: «βολεύουμε τα δικά μας παιδιά, κάνουμε τα ρουσφέτια των δικών μας ψηφοφόρων και αδιαφορούμε για όλους τους άλλους». Σκεφτείτε το συνολικό καλό των ανθρώπων του τόπου σας, βάλετε  προτεραιότητες με βάση αντικειμενικά κριτήρια και όχι με ατομικά και πολιτικά. Αν όλα αυτά τα κάνετε, τότε πραγματικά θα μιλάμε  για εσάς -ανεξάρτητά αν σας ψηφίσαμε ή όχι- με τα καλύτερα λόγια  και θα νιώθουμε ότι επιτέλους κάτι αλλάζει σε αυτή την πατρίδα,  έστω και από τον μικρόκοσμο του Δήμου Άνδρου ή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με εκτίμηση

Ο Ανώνυμος Ψηφοφόρος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.