Γιώργος Μπάλλας: τι είναι σωστό, τι είναι λάθος...
“Δεν ξέρω αν το θέμα είναι πολιτικό ή όχι, δεν θα μπω καν στη διαδικασία να το σκεφτώ διότι δεν μου το επιτρέπει το μυαλό μου. Δεν μπορώ καν να φανταστώ ότι έγινε κάτι τέτοιο με πολιτικό σκοπό, δεν το αναιρώ όμως. Αυτό που θα πω είναι ότι έχουμε ξεπεράσει τα όρια της ντροπής, έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο, ψάχνω ακόμα να βρω τον χαρακτηρισμό και δεν μπορώ.
Δεν είναι πολιτικό κείμενο αυτό, πέρασαν οι εκλογές και όταν έλεγα προεκλογικά ότι το μέλλον πρέπει να το βλέπουμε σαν μία γροθιά το εννοούσα και δεν ήταν λόγια του αέρα, γι αυτό ποτέ μου δεν προχώρησα σε καμία τοξική ανάρτηση που ξεπερνά τα όρια της πολιτικής.
Το να λειτουργούμε ως μία ομάδα (που ντρέπομαι να το αναλύω το έτος 2023) προϋποθέτει το ότι πριν προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε πράξη που προέρχεται από ορμέμφυτη σκέψη, να κάτσουμε και να αναλογιστούμε μερικά πράγματα όπως είναι η ευγένεια, ο σεβασμός, το ήθος και η ηθική.
Η πράξη που έγινε και ως αποτέλεσμα είχε την εικόνα που θα διακρίνετε κατωτέρω της ανάρτησης μου, δυστυχώς δεν περιέχει κανένα από τα στοιχεία που προανέφερα.
Αυτή η ανάρτηση είναι για να αναλογιστούμε λίγο μόνοι μας, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος και γιατί πρέπει να τιμάμε ένα νεκρό που είχε συμπεριφερθεί στους πάντες σαν να ήταν εγγόνια του”.
Γιώργος Ελ Μπάλλας
Γιώργος Μπάλλας: τι είναι σωστό, τι είναι λάθος...

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ αυτοί που έκαναν δεν τιμάνε τους δικούς τους τους νεκρούς. Στην αρχή σόου και όταν περάσει ο καιρός σεντόνι και στην τρύπα. Θα σεβαστούν τους άλλους; Λούμπεν Βλαχομπαρόκ σε όλο του το μεγαλείο

  2. Με την πράξη αυτή δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση. ΌΜΩΣ.
    Έχετε αναλογιστεί ότι ο πατέρας σας όλα αυτά τα χρόνια με τα γραπτά του ,τις αντιδικίες που είχε με πολλούς ανθρώπους ,τις συχνές αλλαγές πολιτικής πλεύσης ,την απρεπή συμπεριφορά στην κοινωνία ,την συνεχή ειρωνεία ,την αδικαιοόγητη αφαίρεση του λόγου και υποτίμηση όλων όσων δεν συμφωνούσαν με τις αποψεις του στα ΔΣ , την Αλαζονεία που έδειχνε προς όλη την αντιπολίτευση, το βρίσιμο στα Θεία κλπ κλπ.δεν ήταν και το Καλύτερο 《παιδί 》 ?
    Δεν σας τα λέω αυτά οτι έχετε Οικογενειακή ευθύνη .Να σας προβληματισω και να σας βοηθήσω θέλω για να δείτε αλλιώς και με ψυχραιμία το ΘΈΜΑ , για σας επιλυθούν οι ΑΠΟΡΊΕΣ σας…….

  3. Δεν συμφωνώ με το σπάσιμο της πλάκας ,όμως οποίος σπέρνει ανέμους εδώ και χρόνια, ήλθε η ώρα να θερισει θύελλες.
    Να μη εξοργίζεται και εκφράζεται υβριστικά και απειλητικά

  4. Ναι Δίκαιε Κριτή ας δω το θέμα λίγο πιο ψύχραιμα, άρα όταν έχεις αντιδικία με κάποιον για τον οποιοδήποτε λόγο και διαμάχη σε δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να προσέχεις μην μπει ο άλλος μέσα στο σπίτι σου τη νύχτα και σε σκοτώσει…… ο Άγνωστος από την άλλη αναφέρει “όποιος σπέρνει ανέμους εδώ και χρόνια, ήλθε η ώρα να θερίσει θύελλες”.
    Δηλαδή κατά τα δικά σας λεγόμενα, αν εγώ αντιδικώ στα δικαστήρια και παράλληλα στα δημοτικά συμβούλια θα πρέπει να προσλάβω προστασία για να προσέχει την οικογένεια μου και παράλληλα να έχω μαζί μου κι εγώ έναν σωματοφύλακα καλού κακού, αν και ξέρω πυγμαχία, μη και μου κάνουν καμία επίθεση καμία δεκαριά άτομα που τα πλήγωσε ο λόγος μου στο δικαστήριο. Ακόμα θα πρέπει να προσλάβω και προστασία στο νεκροταφείο για να μην πάει κανείς και σπάσει τα μάρμαρα και τους τάφους των προγόνων μου. Άνθρωποι με τέτοιες λογικές συγγνώμη αλλά δεν θα έπρεπε να είναι καν μέρος ενός δημοκρατικού κοινωνικού συνόλου, θα έπρεπε να είναι είτε σε ψυχιατρική κλινική είτε σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Ευχαριστώ πολύ.

  5. Φαίνεται οτι :
    . Είναι οικογενειακό προσόν να ερμηνεύεται λανθασμένα τα θέματα
    . Να έχετε σε πρώτη χρήση….. την βία .Ο πατερας” εάν σε πιάσω στα χέρια μου ” και απειλές απο τον μποξέρ γιο
    Σιγά μα μη σας φοβηθούμε………

  6. Αλλα σου έγραψαν , αλλα επικαλεστηκες και απάντησες για ντορο και δημιουργία εντυπώσεων .
    Ειδικά τα τελευταία αναγραφόμενα σου , δείχνουν ότι θέλεις πολύ εκπαίδευση σε πολλά και διαφορετικά κοινωνικά θέματα και όχι μόνο. Τα γραπτά μένουν …….
    Πολύ λάθος ξεκίνησες . Κρίμα .

  7. Κύριε Ανώνυμε και κύριε Άγνωστε, χαίρομαι που τα γραπτά μένουν, διότι πραγματικά το ανωτέρω σχόλιο μου δεν κρύβει καμία απειλή και καμιά βία. Δεν υπήρξα ποτέ βίαιος στη ζωή μου και οι φίλοι και οι γνωστοί μου το γνωρίζουν αυτό. Ο αθλητισμός είναι ένα άλλο κομμάτι και όποιος έχει ασχοληθεί με αυτόν γνωρίζει όλα τα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει το κάθε άθλημα διαφορετικά. Όσον αφορά την τελευταία πρόταση μου να θυμίσω ότι δεν προχώρησα εγώ σε κάποια άδικη πράξη αλλά ο δράστης που έσπασε το μαρμαρο. Σας ευχαριστώ πολύ, σεβαστές οι απόψεις σας, σε κάθε περίπτωση όμως την ανωτέρω πράξη θα την χαρακτηρίσω άρρωστη πέρα από ποινικά κολασιμη και απόψεις περί οποίος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες, τις θεωρώ κι αυτές άρρωστες όταν καταλήγουν ειδικά να επικροτουν το σπάσιμο του μαρμάρου ενός νεκρού ανθρώπου.

  8. Σε συμβουλεύω ότι πρέπει να διαβάζεις με περισσότερη προσοχή τα σχόλια που σου γράφουν ,από την αρχή μέχρι το τέλος.
    Πάλι προσπάθησες να δημιουργήσεις ντόρο και εντυπώσεις. Σταμάτα το γιατί εκτίθεσαι… ..
    Μαθήματα…….δεν είσαι άξιος να κάνεις……. σε κανένα, μόνο στον εαυτό σου για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος μια και τώρα ξεκίνησες με τα κοινά……..

  9. Έχεις δίκιο ότι τα γραπτά σου μένουν……..και σε εκθέτουν.
    Πριν να γράψεις κάτι προσπάθησε να είναι συνδεδεμένο το χέρι σου με το εγκέφαλο και όχι με την καρδιά σου ……
    Τώρα που αποφάσισες να ασχοληθείς με τα κοινά απέδειξε ότι είσαι έτοιμος………

  10. Κύριε Ανώνυμε και κύριε Αγνωστε, σας ευχαριστώ πολυ για τα σχόλια σας, ντορο και εντυπωση δεν προσπαθησα να δημιουργησω ποτε, δεν χρειαζομαι ουτε διαφήμιση και ουτε χρειαστηκε ποτε να δημιουργησω εντυπωσεις. Ο κοσμος με ξερει και ξερει οτι και τον εγκεφαλο μου χρησιμοποιω σωστα και οτι ολες μου τις αντιδικιες τις αντιμετώπιζα με ευγενεια και σεβασμο. Το βασικότερο που δεν έχω κάνει ποτέ είναι να γράφω ανώνυμα σχόλια με μένος και μη απαντώντας ποτέ σωστά, λέγοντας ότι μου κατέβει στο κεφάλι, κάτω από ένα σοβαρό κείμενο. Σας ευχαριστώ πολύ και πριν ξεκινήσετε τις προσβολές όπως κάνατε ανωτέρω, να ξαναδιαβάσετε το κείμενο για το μαρμαρο διότι τα σχόλια σας δεν έχουν καμία σχέση με αυτό αλλά είναι με εσκεμμένη προσωπική επίθεση πίσω από ανώνυμα σχόλια. Κάπου υπάρχει και η ντροπή. Κρίμα και πάλι κρίμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.