O Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνδρου «ο Άγ. Νικόλαος» ζητά την απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών από το γήπεδο στη Στραπουργιές.

Το γήπεδο που βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό μέρος θα έπρεπε να είναι κόσμημα και όχι σε αυτά τα χάλια. Ας φτιαχτεί τώρα.

Strapourgies1Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνδρου «ο Άγ. Νικόλαος»
Ενημερώνουμε τα αγαπητά μας μέλη, τους φίλους και τους κατοίκους των τεσσάρων χωριών μας, ότι:
Με το Α.Π. 119/Φ1/13-9-2023 ΕΠΕΙΓΟΝ αίτημα που απέστειλε ο Σύλλογος προς το τοπικό συμβούλιο Λαμύρων και τη διοικούσα επιτροπή του ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ με κοινοποίηση στο Δήμαρχο Άνδρου κ. Δημ. Λοτσάρη, ζητά την άμεση απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών περίφραξης από το γήπεδο ποδοσφαίρου στις Στραπουργιές το οποίο βρίσκεται σε οικόπεδο του παραπάνω Κληροδοτήματος, λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας του σημείου.
Σημειωτέον ότι το εν λόγω γήπεδο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού Στραπουργιών, εφάπτεται του αμαξωτού δρόμου Στραπουργιών- Μαινήτων και είναι πολύ πιθανό με τις κακές καιρικές συνθήκες του επερχόμενου χειμώνα να προκληθεί σοβαρό ατύχημα σε διερχόμενο όχημα ή σε πεζό από την πτώση των ετοιμόρροπων σωλήνων περίφραξης και των λοιπών υλικών.
Σε δεύτερη φάση ο Σύλλογος ζητά την επισκευή του γηπέδου και τη διαμόρφωσή του σε έναν όμορφο χώρο άθλησης για τα παιδιά μα και για τους μεγάλους αφού ως γνωστό τα τέσσερα χωριά μας στερούνται πλατειών και τα παιδιά αναγκάζονται σήμερα να παίζουν μπάλα στους αμαξωτούς δρόμους θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ασφάλεια και ακεραιότητα.
Μέχρι σήμερα ο Σύλλογος δεν έχει λάβει απάντηση στο αίτημά του από τους ιθύνοντες και λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα του, αυτό θα κοινοποιηθεί και στο Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου.

TO ΔΙΟΙΚ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
www.facebook.com/eksor.sul.androy

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.