Αγαπητά μέλη και φίλοι της Αδελφότητας,

Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε για τις προσεχείς εκδηλώσεις μας.

  1. Μετά τις πολύ επιτυχημένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Αδελφότητας ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε με τις χειμερινές και μετά από χρόνια να ανοίξουμε το Εντευκτήριο για Παραδοσιακους Χορούς και εκμάθηση παραδοσιακών μουσικών οργάνων (βιολί κ/ή λαούτο). Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 17.00-18.00 για τους μικρούς μας φίλους μέχρι 12 ετών, 18.00-19.00 για μεγάλα παιδιά και ενήλικες και 19.00-20.00 για εκμάθηση παραδοσιακών οργάνων αναλόγως συμμετοχών. Ελάτε να δοκιμάσουμε να ξαναμαζευτουμε όπως τον παλιό καλό καιρό και να περάσουμε όμορφα. Παρακαλώ δηλώστε τη συμμετοχή σας στο τηλ 6972617181 μεχρι την Πέμπτη 9/11 για τα μουσικά όργανα κυρίως για καλύτερη οργάνωση. Χαρίλαου Τρικούπη και Διγενή Ακρίτα
  2. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας…πάμε ημερήσια εκδρομή στα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και σας περιμένουμε.

Το πρόγραμμά μας θα είναι ως εξής: 

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την πρώτη μας στάση στον Ισθμό της Κορίνθου για καφέ. Ύστερα επισκεπτόμαστε την Ιερά Μονή του Αγίου Βλασίου, η οποία σύμφωνα με την παράδοση κτίσθηκε το 1400. Επιπλέον η συμβολή του Μοναστηριού ήταν πολύ σημαντική κατά την εποχή της Τουρκοκρατίας, η οποία λειτούργησε ως θρησκευτικό και πνευματικό κέντρο .Σήμερα η Μονή αποτελεί σπουδαίο κέντρο μοναχικού βίου των Τρικάλων. Εκεί θα έχουμε χρόνο για προσκύνημα . Έπειτα κατευθυνόμαστε για τα Τρίκαλα Κορινθίας. Τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι χτισμένα στις πλαγιές το όρους Ζήρεια (Κυλλήνη). Παράλληλα θα μεταβούμε στα Μεσαία Τρίκαλα ή αλλιώς τη Μεσαία Συνοικία , με τα πανέμορφα παραδοσιακά σπίτια και τα γραφικά καλντερίμια προδίδουν ένα ιδιαίτερο ‘’χρώμα’’. Το χωριό προσφέρει υπέροχη πανοραμική θέα προς τα καταπράσινα γύρω βουνά αλλά και προς τη θάλασσα. Θα έχετε χρόνο στην διάθεσή σας για βόλτα όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποιο café της περιοχής αλλά και το μεσημεριανό σας γεύμα σε τοπική ταβέρνα. Αργά το μεσημεράκι θα πάρουμε τον δρόμο για το Ξυλόκαστρο όπου θα έχετε χρόνο να πιείτε το καφεδάκι σας. Τέλος επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή με μία ενδιάμεση στάση. Τιμή 22 ευρώ το άτομο (περιλαμβάνει πούλμαν και ξεναγό).

Για κρατήσεις απευθυνθείτε στα τηλ 6974787664 (Αντώνης Θεοχαράτος), 6972617181 (Ιωάννα Κατσαρού). Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών 16 Νοεμβρίου.

  1. Το τριήμερο 8-10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μια χρονιά το Χριστουγεννιάτικο bazaar της Αδελφότητας ακόμα πιο ανανεωμένο. Το προσεχές διάστημα θα σας ενημερώσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες.
  2. Επίσης μέσα στο Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί και η παρακολούθηση μιας θεατρικής παράστασης, για την οποία θα ενημερωθείτε το αμέσως επόμενο διάστημα.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος Ιωάννα Θ. Κατσαρού  

Η Γεν. Γραμματέας Μοσχούλα Ρόμπου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.