Στην 12αδα της μικτής Κυκλάδων – Κρήτης η Λεμπέση Παναγιώτα
Με τον προπονητή Κυριάκο Μουστάκα

Στην 12αδα της μικτή Κυκλάδων – Κρήτης κάλεσαν την αθλήτρια του ΑΟΑ Λεμπέση Παναγιώτα γεν. 2008, για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ενώσεων, που θα γίνει στις 22 και 23 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα.

Μια ιδιαίτερη τιμή για την αθλήτρια αλλά και για το σύλλογο που παρά τις αντιξοότητες (γηπεδικό) συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες στα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να ονειρευτούν.

Μαζί με την Παναγιώτα το νομό θα εκπροσωπήσουν η Στεφανία Δενεκαρία του Περιστεριώνα Τήνου και οι Έλενα και Εβελίνα Μπουτσάι του ΑΟ Μυκόνου.
Οι αγώνες θα γίνουν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”, ώρα 20:30 με την ΕΣΚΑ (Αθήνα) και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κερατσινίου “ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ”, ώρα 12:30 με την ΕΣΚΑΝΑ (Πειραιά)
Καλή επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.