Τροποποιούνται τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών εταιρειών που εξυπηρετούν την Άνδρο το επόμενο διήμερο. Σύμφωνα με ανακοινώσεις των εταιρειών που εκδόθηκαν το πρωί σήμερα Παρασκευή 15.12.2023 τα δρομολόγια διαμορφώνονται ως εξής:

Η GOLDEN STAR FERRIES ενημερώνει το επιβατηγό κοινό ότι το Ε/Γ – Ο/Γ ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΙΝ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν το Σάββατο 16/12 και την Κυριακή 17/12.

Το Σάββατο θα αναχωρήσει από τα νησιά προς λιμένα Ραφήνας όπως παρακάτω:

  • Από Μύκονο 07:35
  • Από Τήνο 08:25
  • Από Άνδρο 10:15

Η αναχώρηση του Σαββάτου 17:30 από Ραφήνα προς τα νησιά και της Κυριακής από τα νησιά προς Ραφήνα δεν θα πραγματοποιηθεί.

FAST FERRIES: Σας ενημερώνουμε ότι λόγω πρόβλεψης της ΕΜΥ για επιδείνωση καιρικών συνθηκών στις περιοχές πλόων του πλοίου μας Ε/Γ-Ο/Γ FAST FERRIES ANDROS, ακυρώνονται τα ακόλουθα δρομολόγια:
1. Το αυριανό (Σάββατο 16/12) δρομολόγιο από Μύκονο ώρα
13:45 για Τήνο-Άνδρο-Ραφήνα
2. Της Κυριακής 17/12 από Ραφήνα ώρα 07:50 για Άνδρο-ΤήνοΜύκονο.
Επιβάτες με εκδοθέντα εισιτήρια ενημερώνονται με κάθε πρόσφορο τρόπο. Για τη συνέχεια των δρομολογίων θα ενημερωθείτε με νεότερο δελτίο
μας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.