Ανακοίνωση

Οι δημότες της Άνδρου, παρά τις προσπάθειες πολλών παραγόντων (με πολλές μεταδημοτεύσεις, όπου απάντηση δεν πήραμε στα ερωτήματά μας, με δεκάδες υποψηφιότητες υπαλλήλων του δήμου, κλπ), στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ανέδειξαν το συνδυασμό «ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» επιτυχόντα συνδυασμό και τον επικεφαλής Θεοδόσιο Σουσούδη Δήμαρχο Άνδρου.

Αυτή ήταν η ετυμηγορία της πλειοψηφίας των δημοτών, όσο και να δυσαρεστεί κάποιους, που κάνουν λόγο για ισχνή πλειοψηφία μόλις 27 ψήφων.

Ο απελθών δήμαρχος υπέβαλε ένσταση κατά του άνω αποτελέσματος και του ανακηρυχθέντος Δημάρχου Θεοδόσιου Σουσούδη, προσπαθώντας να ανατρέψει την ετυμηγορία των δημοτών στα δικαστήρια, προβάλλοντας δήθεν ακυρότητες ψηφοδελτίων, που καταλογίστηκαν υπέρ του συνδυασμού μας, καθώς και δήθεν εσφαλμένη κρίση ως προς την ακυρότητα ψηφοδελτίων του συνδυασμού του κ. Λοτσάρη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Θεοδόσιος Σουσούδης, ως είχε δικαίωμα εκ του νόμου, άσκησε αντένσταση και πρόσθετους λόγους επ’ αυτής, προσβάλλοντας δι’ αυτών σφάλματα, που εμφιλοχώρησαν κατά την κρίση της εγκυρότητας ή μη των ψηφοδελτίων (τόσο του συνδυασμού «ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» όσο και του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ»), καθώς και σφάλματα, κατά την καταχώριση των ψηφοδελτίων.

Από την επισκόπηση του εκλογικού υλικού, που τέθηκε στην διάθεσή μας, κατά την διαδικασία, που ξεκίνησε, με την αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος από το συνδυασμό του κ. Λοτσάρη, γίνεται σαφές, ότι, όχι μόνο δεν πρόκειται να ανατραπεί η ετυμηγορία των δημοτών της Άνδρου στις πρόσφατες εκλογές, αλλ’ αντιθέτως θα διευρυνθεί η νίκη του συνδυασμού μας.

Εξάλλου, τα όσα διακινούνται από τους ανώνυμους και επώνυμους αρθρογράφους, αλλά και εν είδει «κουτσομπολιού», περί δήθεν «εκλεκτών» και «εξωγενών παρεμβάσεων τρίτων», είναι άκρως ψευδή και δυσφημιστικά, και εφόσον συνεχιστούν, θα βρεθούμε στην δύσκολη θέση να επιδιώξουμε την ικανοποίηση της ηθικής μας βλάβης με κάθε νόμιμο μέσο.

Τέλος, οι δημότες αλλά και όλοι οι πολίτες της Άνδρου πρέπει να γνωρίζουν, ότι η νέα δημοτική αρχή, με Δήμαρχο τον Θεοδόσιο Σουσούδη, θα εκπληρώνει από της ανάληψης των καθηκόντων της, την 1η Ιανουαρίου 2024, τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για τις οποίες εξελέγη, μέχρι το τέλος της θητείας της, την 31η Δεκεμβρίου 2028, όπως θα επιβεβαιωθεί άλλωστε πανηγυρικά και από την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Σύρου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από ποιο νόμο απαγορεύεται υπάλληλος του Δήμου να είναι και υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος….?
    Ίσα ίσα εκτός από υπάλληλος παρέχει και έργο εθελοντισμού προς το τόπο του !
    Δεν καταλαβαίνω οι υπάλληλοι του δημου σας ενοχλούν ?
    Σταματήστε να προκαλείτε και η μία παράταξη και η άλλη…. κουράσε… υπάρχουν νεοι νόμοι νομιμότητας προς τους Δήμους τους οποίους καλύτερα να τους διαβάσετε για να είστε έτοιμοι
    Όλοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.