Ο αγιασμός των υδάτων για εμάς τους Ανδριώτες που έχουμε συνδέσει τις ζωές μας με το υγρό στοιχείο έχει ιδιαίτερη σημασία, γι’ αυτό κάθε χρόνο υπάρχει αθρόα συμμετοχή πιστών που δοκιμάζουν τις δυνάμεις και την τύχη τους για να πιάσουν τον Σταυρό.

Φέτος η Βιολάντη Βρατσάνου και η Άννα Καλατζή βούτηξαν να πιάσουν τον Σταυρό με την Βιολάντη να πιάνει τον Σταυρό της Θεοσκέπαστης. -Η κάθε ενορία ρίχνει τον Σταυρό της ξεχωριστά.

Οι αγαπητές φίλες το καλοκαίρι δοκίμασαν τις αντοχές τους κολυμπώντας από το παραλιάκι δίπλα στον Όμιλο (ΝΟΑ) μέχρι τον Τουρλίτη! Φαίνεται πως εκείνες οι καλοκαιρινές “προπονήσεις” είχαν στόχο τη σημερινή ημέρα των Φώτων. Ευχόμαστε και στις δύο καλή φώτιση και ευλογία!

Φωτογραφίες: Μαρία Λαμπριάδου

"΄Αρωμα" γυναίκας τα Φώτα στην Χώρα

"΄Αρωμα" γυναίκας τα Φώτα στην Χώρα "΄Αρωμα" γυναίκας τα Φώτα στην Χώρα "΄Αρωμα" γυναίκας τα Φώτα στην Χώρα "΄Αρωμα" γυναίκας τα Φώτα στην Χώρα "΄Αρωμα" γυναίκας τα Φώτα στην Χώρα

"΄Αρωμα" γυναίκας τα Φώτα στην Χώρα
Η Βιολάντη Βρατσάνου δίνει τον Σταυρό στον παπα-Μιχάλη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.