Μέχρι τώρα έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 25000 Παλαιστίνιοι και 1500 Ισραηλινοί στο πόλεμο στη Γάζα!! Αριθμοί που αν τους σκεφτεί κάποιος που θέλει κατ΄ ελάχιστον να λέγεται άνθρωπος παραλογίζεται. 

Όμως το πιο παρανοϊκό ήταν το γεγονός ότι, όταν κατά την διάρκεια μιας ολιγοήμερης εκεχειρίας για ανταλλαγή ομήρων, απελευθερώθηκαν από τις φυλακές του Ισραήλ και παραδόθηκαν στους Παλαιστίνιους μερικές δεκάδες συμπατριώτες τους, μέγα πλήθος με σημαίες έτρεξε να πανηγυρίσει την νίκη.  Μερικές Δεκάδες ελεύθεροι και 25000 πεθαίνουν! …ΖΗΤΩ ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!

Λιγότεροι από 50 όμηροι απελευθερώθηκαν από την ΧΑΜΑΣ και 1500 Ισραηλίτες  στρατιώτες σκοτώθηκαν στις μάχες και τρέξανε όλοι με κεριά να το γιορτάσουν. Περίπου 50 ελευθερώθηκαν και 1500 πέθαναν!

ΖΗΤΩ ΝΙΚΗΣΑΜΕ! Ή εδώ σταματάει η λογική ή εγώ είμαι παράφρων!

Βομβαρδίζουν οι Ρώσοι την Ουκρανία και το αντίθετο. Βομβαρδίζουν οι Ισραηλίτες τη Γάζα, πόλεις και χωριά ισοπεδώνονται, χάνονται χιλιάδες άμαχοι, χιλιάδες γυναίκες και μικρά παιδιά ακρωτηριασμένα ή θαμμένα κάτω από τα ερείπια, αλλά η πρώτη είδηση στη ελληνική Τηλεόραση, σε όλα τα κανάλια Πανελλήνιας εμβέλειας, είναι Το Νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια;

Οι Καναλάρχες και οι Δημοσιογράφοι μπαίνουν  δια των τηλεοράσεων μέσα στα σπίτια μας, μέσα στα καφενεία, και προσπαθούν να μας πείσουν διαθέτοντας  περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο, ότι το Νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τα παιδιά που πιθανόν να υιοθετήσουν, έχουν μεγαλύτερη αξία και ενδιαφέρουν για  τον απλό βιοπαλαιστή Έλληνα, από τα χιλιάδες παιδιά που χάνονται από τους πολέμους και την πείνα…

Η Παράνοια του ανθρώπου σε όλο το μεγαλείο της!

Αν ζούσε ο αείμνηστος Κων/νος Καραμανλής σίγουρα θα διεύρυνε την διαπίστωση που είχε κάνει και θα έλεγε: ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ!!!

                      Δημήτρης Μπάιλας π. Νομάρχης Κυκλάδων

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.