Παράδοση - Παραλαβή Πολιτικής Προστασίας Δήμου ΆνδρουΤην Τρίτη 16/01/2024  στο Δημοτικό κατάστημα – ΚΕΠ Όρμου Κορθίου ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολίτικης Προστασίας, κ. Δημήτρης Τηνιακός καθώς και η πρώην σύμβουλος Δημάρχου επί θεμάτων Πολιτικής Προστασίας, κα. Ιωάννα Σαραβάνου, παρουσία του τοπικού προέδρου κ. Θωμά Σκαρώνη, παρέδωσαν τα έγγραφα και όλο το υλικό που υπήρχε επί της θητείας τους,  στον Νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο επί θέματων πολιτικής προστασίας κ. Γιώργο Τρανάκο. 

Παράδοση - Παραλαβή Πολιτικής Προστασίας Δήμου Άνδρου

Παρέδωσαν επίσης το αυτοκίνητο που είχε στην επιμέλεια της, η κα Ιωάννα Σαραβάνου ως μέλος του ΣΕΔΑ,  με την ευχή να γίνει εκ νέου παραχώρηση από την σημερινή διοίκηση στον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, όπως είχε κάνει μόλις το παρέλαβε η διοίκηση Λοτσάρη.

Για την ιστορία το αυτοκίνητο αυτό το παραχώρησε η ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου στον Δήμο Άνδρου πριν ένα χρόν, μετά από πρωτοβουλία του πρώην δημάρχου Δ. Λοτσάρη.

Παράδοση - Παραλαβή Πολιτικής Προστασίας Δήμου ΆνδρουΕίναι το πιο σύγχρονο πυροσβεστικό όχημα (2021) που διαθέτει αυτή την στιγμή ο δήμος μας, με πολλές δυνατότητες. Η πολιτική προστασία είναι πολύ σημαντική και χρειάζεται ανθρώπους με τόλμη και αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Ευχόμαστε στον νέο δημοτικό σύμβουλο κ. Τρανάκο καλή δύναμη, να αξιοποιήσει όλα όσα μπορέσαμε να κάνουμε μέχρι σήμερα και θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι  χρειαστεί, για να συνδράμουμε με την εμπειρία που αποκτήσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με την τεράστια διάθεσή μας για προσφορά.

Η Δημοτική Παράταξη “Μαζί για την Άνδρο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.