Δ. Λοτσάρης: Πεδίο συναίνεσης η διαχείριση των απορριμμάτων

Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξης “Μαζί για την Άνδρο

Δημήτρης Λοτσάρης : ‘’ Η διαχείριση των απορριμμάτων στην Άνδρο πρέπει να γίνει πεδίο συναίνεσης και συνεννόησης και όχι καταγγελιών.’’

‘’ Έχω πει και το εννοώ απολύτως, ότι τα 5 επόμενα χρόνια η Άνδρος πρέπει να μάθει να συζητά, να συνεργάζεται και να ενώνει δυνάμεις για τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα.

Το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι ένα από αυτά.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χθες, τόσο εγώ όσο και η παράταξη μας, κατηγορηματικά τονίσαμε ότι θα ακολουθήσουμε το δρόμο της συνεργασίας και της συναίνεσης στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Μετά από 10 χρόνια δεν μπορούμε να συζητάμε για το ΧΥΤΥ στην Πλούσκα. Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει τελειώσει, ολοκληρώθηκε η μελέτη, υπάρχει χρηματοδότηση και υπάρχει και οριστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Το έργο αυτό θα προχωρήσει γιατί διαφορετικά η Άνδρος θα βρεθεί σε αδιέξοδο.

Προφανώς όσοι υπόσχονταν ότι θα ακυρώσουν το έργο δεν έχουν αντιληφθεί ότι το έργο αυτό τους υπερβαίνει και αφορά τη βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων και την επόμενη μέρα στην Άνδρο.

Η Άνδρος πρέπει να κοιτάξει μπροστά, να αφήσει πίσω της τις καταγγελίες, τις παθογένειες, τις διχαστικές λογικές.

Δ. Λοτσάρης: Πεδίο συναίνεσης η διαχείριση των απορριμμάτων

Σταθερή επιλογή μας είναι ο δρόμος της συναίνεσης και της συνεργασίας. Και είναι ελπιδοφόρο ότι ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ.Σουσούδη, όπως ο κ.Πολέμης, κινούνται στη λογική της συναίνεσης για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων”

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο Κούφια και Μεγάλα Λόγια, έχουμε χορτάσει!!!!
    Πως γίνεται να λένε για συνένωση κλπ και να αραδιάσουμε διαβάζοντας τον κατάλογο με τις Καταγγελίες που έχουν γίνει για τα σκουπίδια ,τις οποίες να τις χρεώνουν στην παραταξη του Δημάρχου !@#€%^&*?
    ΑΦΉΣΤΕ ΤΑ ΣΆΠΙΑ!!!!!!?????

  2. Διορθωσεις σε προηγούμενο σχόλιο μου:
    . Συνενεση κλπ…
    . Αραδιαζουν διαβάζοντας ……

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.