Mεγάλη προσπάθεια και πολλές ώρες δουλειάς χρειάστηκαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. Ο λόγος για το αποθεματικό του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου το οποίο μετά την μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων από το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου υπολογίζεται να είναι επάνω από από 2,5 εκατ. ευρώ τα οποία μπορούν παράλληλα με ένταξη σε προγράμματα να αλλάξουν όψη στα λιμάνια του νησιού.

Ο Χρήστος Βουραζέρης ενημερώνει με σχετικό δελτίο τύπου. Η Εφημερίδα επισημαίνει ότι χρειάζονται ικανά χέρια, με γνώσεις και κατάρτιση ώστε να “τρέξουν” το θέμα. 

Το Δελτίο Τύπου

“Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τη  μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου, στο  Δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Άνδρου.

Η σχετική απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 7743 στις 31-12-2023.

Ήταν μια εξαιρετικά περίπλοκη και δύσκολη διαδικασία που καταφέραμε και την ολοκληρώσαμε σε χρόνο-ρεκόρ και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο όταν αντίστοιχες διαδικασίες απαίτησαν 27 μήνες.

Κινηθήκαμε συγκροτημένα, τεκμηριωμένα και με ταχύτητα και η Άνδρος πλέον διαθέτει ένα δικό της , αυτόνομο Λιμενικό Ταμείο με τα δικά του περιουσιακά στοιχεία και τις δικές του αναπτυξιακές δυνατότητες.

Είναι στο χέρι μας να τις αξιοποιήσουμε με πνεύμα συνεργασίας , διαλόγου και συναίνεσης.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στο Λιμενικό Ταμείο που εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.

Ευχαριστώ επίσης και το Δήμαρχο κ. Λοτσάρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και τους ανοιχτούς ορίζοντες σκέψης που χαρακτήρισαν τη συνεργασία μας.

Ανοίξαμε ένα νέο δρόμο συνεννόησης και ορθολογισμού στο Λιμενικό Ταμείο.

Αυτός ο δρόμος πρέπει να παραμείνει ανοιχτός.”

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λαλιστατος πριν τις Δημοτικές Εκλογές Τώρα αποφεύγει να μας ενημερώσει τι πέτυχε με τα περιουσιακά στοιχεία του Ταμείου Άνδρου. Τα πήρε όλα όσα υπήρχαν στην κατοχή του Ταμείου Άνδρου πριν την συνένωση ;;;???
    Τι πήρε περισσότερο ή πήρε την μερίδα του Λέοντος η Τήνος !!!!!?????
    ΜΟΎΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ !@#€%^&?

  2. Γιατί αποφεύγει να ενημερώσει επί των ερωτήσεων που έχουν γίνει για την περιουσία του Λιμενικού Ταμείου Ανδρου , ο Χρ.Βουραζερης ;;;???

  3. Δεν θα απαντήσει ! Αποφεύγει τα δύσκολα !
    Μόνο για την αυτοπροβολή και την καρέκλα του ενδιαφέρεται ! !

  4. Γιατί αποφεύγει να απαντήσει ο Λαλιστατος!@#€%&? . ΚΆΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ ΦΑΒΑ…. !!!!!?????

  5. Για έβδομη συνεχόμενη φορά ζητούνται απαντήσεις από τον Χ.Βουραζερη.
    ΜΌΝΟ ΜΕΓΆΛΑ ΚΑΙ ΨΕΎΤΙΚΑ ΛΌΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΊΚΡΙΣΜΑ.

  6. Επειδή τον ξέρω πολύ καλά και απο την καλή και ανάποδη ,όσο και να επιμένετε δεν θα σας απαντήσει .
    Οι δημοσιεύσεις που κάνει είναι για να ειναι στην επικαιρότητα. Ενδιαφέρετε μόνο για την ΠΆΡΤΗ ΤΟΥ .
    Δεν ξεχνιέται το μένος του…… εναντίον του Ι.Γλυνου

  7. Σιγά να μην Ιδρώσει το Αυτί του…….
    Για Αερολογίες και Μπουρδολογιες είναι Πρώτος.
    Για την Ταμπακιέρα τίποτα…….

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.