Δημήτρης Λοτσάρης : ‘’ Αδιαπραγμάτευτη η επιλογή μας να τελειώνουμε οριστικά με τις πρακτικές της οξύτητας και της τοξικότητας.’’

Ο κ.Δημήτρης Λοτσάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, 4 σύμβουλοι του κ.Σουσούδη δεν ψήφισαν για Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την κ.Αθηνά Μακρή που διακρίνεται για την ευπρέπεια και τη μετριοπαθεια της.

Υπενθυμίζω ότι η παράταξη μας είχε ψηφίσει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που προέρχεται από την παράταξη του κ.Σουσούδη, θέλοντας να σηματοδοτήσουμε την απαρχή μιας νέας συμπεριφοράς και εποχής για την Άνδρο.

Τα συμπεράσματα ανήκουν στους πολίτες.

Θέλω να καταστήσω σαφές , για τελευταία φορά, ότι η πρόθεση μας να ασκήσουμε δημιουργική αντιπολίτευση με επιχειρήματα, προτάσεις αλλά και θετικό λόγο είναι αδιαπραγμάτευτη.

Η παράταξη μας θα κριθεί από τη συγκροτημένη και υπεύθυνη στάση της για το καλό της Άνδρου και όχι από κραυγές και πρακτικές του παρελθόντος που δημιουργούν τοξικό και διχαστικό κλίμα.

Η παράταξη μας δεν είναι μόνο η δημοτική ομάδα, είναι όσοι συμμετείχαν ως υποψήφιοι στις εκλογές, είναι εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, είναι οι Ανδριώτες και οι Ανδριώτισσες που πιστεύουν στο έργο που έγινε , όλοι αυτοί που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους.

Η παράταξη μας θα αναδιοργανωθεί σε νέες βάσεις, με ρόλους για όλους, με συλλογικές διαδικασίες και αποφάσεις, με τη διαμόρφωση θέσεων και προτάσεων που θα μας δεσμεύουν όλους αλλά και με ένα νέο πρότυπο πολιτικής συμπεριφοράς.

Όσοι δεν μας ψήφισαν δεν είναι εχθροί μας, είναι συμπατριώτες μας που έκαναν διαφορετικές επιλογές.

Αν στην παράταξη του κ.Σουσούδη υπάρχουν άτομα δέσμια τοξικών και μικρόψυχων συμπεριφορών, εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε.

Με νέα και άφθαρτα πρόσωπα, με νέες ιδέες και προτάσεις και με μία νέα αντίληψη για το ρόλο μας στα κοινά, θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας.

Γιατί η επόμενη μέρα για την Άνδρο πρέπει να είναι υπόθεση όλων.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα Όργανα Αρχισαν ,Τώρα που Δεν Έχουν την Κουταλααααααα……..
    Θα Πέσει Μεγάλο Γέλιο !@#€%&?

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.