“Ιστορίες του Μπιζιγρή” είναι ο τίτλος του πέμπτου βιβλίου του Άρη Μαργέτη που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις 24γραμματα.

 
“Ο Μπιζιγρής είναι ένα ποτάμι στην περιοχή Αποίκια της Άνδρου, γενέτειρα του ποιητή μας, Άρη Μαργέτη. Στο πέμπτο του βιβλίο, ο συγγραφέας παραθέτει, αφενός μία σειρά ποιημάτων, αφετέρου, ορισμένα διηγήματα τα οποία αφορούν αναμνήσεις από τα παιδικά και νεανικά του χρόνια, ιστορίες συγκινητικές, με γλαφυρές περιγραφές τοπίων και συναισθημάτων, όπου κυριαρχούν όχι μόνο η αβάσταχτη νοσταλγία αλλά και το λεπτό χιούμορ που προδιαθέτει θετικά τον αναγνώστη”.
 
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ και online https://24grammata.com/product/06593/”
 
Εάν τα πεζογραφήματα του Άρη Μαργέτη είναι όπως ο προφορικός λόγος του, τότε το βιβλίο είναι πολλά υποσχόμενο. Εν αναμονή της ανάγνωσής του.
ΜΦΜ
 
Οι "Ιστορίες του Μπιζιγρή" από τα 24γράμματα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.