To "Όλοι μαζί για φιλανθρωπικό σκοπό" ΠΕΤΥΧΕ!

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αλαδινού Άνδρου “Η Αγία Τριάδα”, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσσαριάς-Κουμανής Άνδρου, Σύλλογος Μαινήτων, ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥ και Φαλλίκων ευχαριστούμε θερμά όσους παραβρέθηκαν στην χοροεσπερίδα που διοργανώσαμε με φιλανθρωπικό σκοπό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024.

To "Όλοι μαζί για φιλανθρωπικό σκοπό" ΠΕΤΥΧΕ!

Όλα τα έσοδα της βραδιάς προσφέρθηκαν στο φιλανθρωπικό σύλλογο Αποικίων Άνδρου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Έπαρχο Anna Vrettou στον κ. Δήμαρχο Theodosis Sousoudis, στους δημοτικούς συμβούλους και στους εκπροσώπους των συλλόγων που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης, ευχαριστούμε τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Golden Star Ferries και Fast Ferries, τα ταξιδιωτικά γραφεία της Katerina Kasidoni και Άννας Στυλιανού, τα ζαχαροπλαστεία Ζαχαροπλαστείο Ερμής , Dimitris K. Laskaris, Ligizos Vaggelis, Ζαχαροπλαστεία Φυρίου Άνδρος, τους χορηγούς επικοινωνίας Asteras Radio, Ανδριακη Εφημερίδα και Περίγυρος Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου και όλους τους δωροθέτες που μας πρόσφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά. Ήταν μια όμορφη βραδιά με πολύ και κέφι και χορό με την ορχήστρα του Theodoros Moustakas.

To "Όλοι μαζί για φιλανθρωπικό σκοπό" ΠΕΤΥΧΕ!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα Χριστούγεννα του 2024, ελπίζοντας να καθιερωθεί ως θεσμός ο φιλανθρωπικός σκοπός της εκδήλωσης.

To "Όλοι μαζί για φιλανθρωπικό σκοπό" ΠΕΤΥΧΕ!

Πηγή: Facebook

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αποικίων Ευχαριστεί

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε μια χοροεσπερίδα από τους κάτωθι Συλλόγους Αλαδινού,Μαινήτων,Μεσαριάς,Πέρα Χωρίων,Φαλίκων .Τα έσοδα από την εκδήλωση δόθηκαν στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικιών Άνδρου .Η πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί τους Προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια για αυτή τους, την πρωτοβουλία και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Σύλλογο μας. Τέτοιου είδους ενέργειες τιμούν πρώτα τους ίδιους τους Συλλόγους και κατ’επέκταση τον ίδιο τον τόπο μας. Ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος Γιαβρίδη Ξενούλα και το Δ.Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.