Όταν σε διαφημίζει ένα κράτος του ευρωπαϊκού νότου όπως η Ισπανία και μάλιστα μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της, η EL PAIS, τότε οι προοπτικές μοιάζουν κάτι παραπάνω από ευοίωνες για το νησί μας, ως ένας από τους 10 καλύτερους  εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης!

Είναι στο χέρι μας να πάμε ακόμη καλύτερα.

EL PAIS: η Άνδρος μεταξύ των 10 καλύτερων προορισμών

Το Δελτίο Τύπου 

Την Άνδρο περιλαμβάνει η νέα λίστα με τους δέκα εναλλακτικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς που προτείνει για το 2024 η εφημερίδα EL PAIS

«Χωρίς τα μεγάλα πλήθη τουριστών, αυτά τα μέρη δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγάλα τουριστικά ονόματα της Ευρώπης», τονίζουν στην εισαγωγή οι ταξιδιωτικοί συντάκτες της δημοφιλούς Ισπανικής εφημερίδας  που ξεκινούν το άρθρο με μια εντυπωσιακή φωτογραφία από τη γνωστή παραλία του Κυκλαδίτικου νησιού «Της Γριάς Το Πήδημα»  και  ταυτόχρονα προτρέπουν τους εκατομμύρια αναγνώστες τους να ξεφύγουν από τα τετριμμένα.  Στην 5η θέση του καταλόγου βρίσκεται η Άνδρος  που όπως διαπιστώνει η εφημερίδα «ταυτίζεται με την πεζοπορία και αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση μεταξύ των Ελληνικών νησιών. Οι απαστράπτουσες παραλίες, οι αρχαιολογικοί χώροι, οι ορεινές περιοχές, η εντυπωσιακή βλάστηση, τα νεοκλασικά αρχοντικά και τα πανέμορφα χωριά έχουν ξεφύγει από τα “δίχτυα” του μαζικού τουρισμού, ενώ η πρωτοβουλία Andros Routes έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό περιπατητικό δίκτυο».

Σημειώνεται πως ο Δήμος Άνδρου έχει αποσπάσει ήδη θετικά σχόλια για τη νέα διεθνή διάκριση στο πλαίσιο ενημέρωσης  επαγγελματιών και οργανωτών ταξιδίων από Ισπανία και άλλες αγορές.  Ο «δεκάλογος» των εναλλακτικών προορισμών της EL PAIS περιλαμβάνει στις υπόλοιπες θέσεις την Τάρτου της Εσθονίας, το Τρεβίζο, το Αυστριακό Κουφστάιν, τη Λαπωνία, το Φράιμπουργκ, το Ντελφτ στην Ολλανδία, τη Μπράγκα, το Ελβετικό εθνικό πάρκο και τη Νορβηγική Σέντζα.”

Νίκος Μουστάκας,

Προεδρος Τουριστικής Επιτροπής και 

Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού 

Δήμου Ανδρου 

             

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.