Επισκοπείο: Μια ανοιχτή πληγή που έκλεισε
Η ανοιχτή πληγή….
Επισκοπείο: Μια ανοιχτή πληγή που έκλεισε
…που έκλεισε

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ:  ‘’ Το κτίριο του Επισκοπείου ήταν μια ανοιχτή πληγή που έκλεισε.’’

‘’ Ο κ.Σουσούδης , αμήχανος και με μεγάλη δυσκολία, ανακοίνωσε με ένα μικρό δελτίο τύπου στα όρια της υποβάθμισης της είδησης , ότι η τεχνική υπηρεσία του Δήμου βρίσκεται στη διαδικασία μετεγκατάστασης στο κτίριο του Επισκοπείου στον πεζόδρομο της Χώρας.

Είμαστε υποχρεωμένοι να υπενθυμίσουμε ότι για να μπορεί να γίνει λειτουργικό και να ανακατασκευαστεί το κτίριο του Επισκοπείου,που ήταν ερείπιο και είχε παραδοθεί στη φθορά του χρόνου,  εργάστηκε συγκροτημένα και αποτελεσματικά η δημοτική αρχή του Δημήτρη Λοτσάρη.

Αυτή έτρεξε όλες τις μελέτες, της διαδικασίες και συγχρηματοδότησε το έργο της ανακατασκευής του κτιρίου με την ΠΝΑ.

Όλοι θυμούνται την εικόνα του κτιρίου πριν από 5 χρόνια αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Παραθέτουμε τις εικόνες του χθες και του σήμερα.

Το κτίριο του Επισκοπείου ήταν μια ανοιχτή πληγή για την Άνδρο που έκλεισε.

Και δεν έκλεισε μόνη της, κάποιοι ασχολήθηκαν, έτρεξαν, έφεραν αποτέλεσμα.

Στην πολιτική πρέπει να υπάρχει γενναιότητα, να αναγνωρίζει κανείς το έργο που έγινε , όσο και αν δεν του αρέσει.

Ο κ.Σουσούδης έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση: να συνεχίζει και να επιταχύνει έργα και δράσεις που σχεδίασε, μελέτησε  και ενέταξε σε χρηματοδοτικά προγράμματα η δημοτική αρχή του Δημήτρη Λοτσάρη.

Σε αυτή την προσπάθεια, θα είμαστε κοντά του,θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο την υλοποίηση αυτών των έργων αλλά και ότι θετικό κάνει η δική του δημοτική αρχή.

Τα έργα αλλωστε ανήκουν στους πολίτες, για αυτούς γίνονται και για το νησί μας.

Είναι καιρός να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά στην Άνδρο.’’

“Μαζί για την Άνδρο Δημήτρης Λοτσάρης”

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσπαθεί με κάθε τρόπο ” να βγάλει από την μύγα ξύγκι ” για να είναι στο Προσκήνιο……. ΦΟΥΣΚΩΜΈΝΑ , ΚΟΎΦΙΑ ΜΕΓΆΛΑ ΛΌΓΙΑ .
    Κατα Αλλά Θέλει Συναίνεση ……..

  2. Αφού είχαν προηγηθεί προσπάθειες ετών από την προηγούμενη διοίκηση Σουσούδη για το ξεκαθάρισμα της κυριότητας του κτιρίου και βέβαια η κωλυσιεργία στην χρηματοδότηση της επισκευής, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, κύριε Λοτσάρη. Να τα θυμόμαστε και να τα λέμε όλα, πραγματικά όλα.

  3. Λυπάμαι όμως ειλικρινά διότι και ο κύριος Λοτσάρης αλλά και ο κύριος Σουσούδης – στην δική του προηγούμενη θητεία ως δημάρχου – αδιαφόρησαν πλήρως για τις δικές μου ΔΩΡΑΝ Μελέτες Ενεργειακής Εξοικονόμησης και μερικής Αυτονόμησης που ως Μελετητής Α.Π.Ε. είχα προτείνει από το 2005 – 18 χρόνια πριν – τόσο για το κτίριο του πρώην Επισκοπικού γραφείου όσο και για το παλαιό Δημαρχείο (στην πλατεία Ηρώων – Γηροκομείου) ! Τώρα που μέσα από το πρόγραμμα “Ηλέκτρα” η ίδια η Κυβέρνηση επιδοτε΄ί την Ενεργειακή Αναβάθμιση των δημόσιων και κοινωφελών κτιρίων, οι Ανδριώτες δήμαρχοι αδυνατούν να σταθούν στο ύψος των σύγχρονων εξελίξεων !

  4. Φαντάζομαι ανώνυμε πως εσύ την συναίνεση την θεωρείς κάτι σαν “Μάλιστα κύριε Σουσούδη, ό,τι πείτε κύριε Σουσούδη”… Εμ δεν πάει έτσι όσο κι αν σε χαλάει.
    Όλοι θυμόμαστε σε τι χάλια παρέλαβε αυτό το ετοιμόρροπο κτίριο ο Λοτσάρης και βλέπουμε πόσο κούκλα το παρέδωσε. Μόνο εσύ το βλέπεις ως… ξύγκι.

    • Καταλαβαίνεις όσα θέλεις και σε συμφέρουν.
      Υπάρχουν πολύ πιο σπουδαία θέματα, εκκρεμότητες κλπ ,γιατί δεν ασχολείται αυτά ο εκλεκτός σας

  5. Μάλλον έχετε μπερδευτεί και νομίζετε ότι βρίσκεστε ακόμα στην αντιπολίτευση!!! Ο δικός σου εκλεκτός θα ασχοληθεί με όλα αυτά τα σπουδαία και τις εκκρεμότητες που γράφεις ή έχει κι άλλες πίτες ακόμα; Τι σου λέει;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.