Συνεδριάζουν αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου τα τακτικά µέλη της Δημοτικής Επιτροπής με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1 Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Συγκρότηση επιτροπών διαγωνισμών Δήμου Άνδρου έτους 2024.»
ΘΕΜΑ 2: Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση εξόδων μετακίνησης εκτός έδρας.»
ΘΕΜΑ 3: Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Σύσταση παγίας προκαταβολής Δήμου Άνδρου έτους 2024.»
ΘΕΜΑ 4: Λήψη απόφασης αναφορικά με τον «Προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού ΙΔΟΧ ανταποδοτικών υπηρεσιών.»
ΘΕΜΑ 5: Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση 1ης επείγουσας αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Άνδρου οικ. έτους 2024.»
ΘΕΜΑ 6: Λήψη απόφασης αναφορικά με τον «Ορισμό Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών»
ΘΕΜΑ 7: Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση 2ου πρακτικού διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια σωληνώσεων ύδρευσης και συναφούς εξοπλισμού για τον Δήμο Άνδρου», (αρ.συστήματος ΕΣΗΔΗΣ: 268150), B’ ΣΤΑΔΙΟ – Έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης»
ΘΕΜΑ 8: Λήψη απόφασης αναφορικά με την αποδοχή χρηματοδότησης απόφασης αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών «αποκομιδή απορριμμάτων οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειών»
ΘΕΜΑ 9: Λήψη απόφασης αναφορικά με την αποδοχή χρηματοδότησης απόφασης αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών «Επιχορήγηση δράσεων πυροπροστασίας».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ
Δήμαρχος Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.