Την  θέση στο αγώνισμα της εκφραστικής ανάγνωσης Γυμνασίου έλαβε το Εμπειρίκειο Γυμνάσιο Άνδρου στους 4ους Πανελλήνιους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης που διεξήχθησαν στο Αμερικανικό Κολλέγιο Pierce, το οποίο φιλοξένησε και στάθηκε δίπλα στους μαθητές σε πανελλαδικό επίπεδο δείχνοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα πως στηρίζει τους μαθητές και τους δίνει χώρο να λάμψουν και να ξεχωρίσουν, από τις 8/3/2024 έως και τις 10/3/2024 στην Αθήνα.

Ο μαθητής της Γ’ τάξης Δούκισσας Σταμάτης αγωνίστηκε με σθένος και νίκησε σε τρεις συνολικά αγώνες εκφραστικής ανάγνωσης (σε σύνολο 59 διαγωνιζόμενων). Η πρώτη θέση που κατέκτησε αποτελεί αναμφισβήτητα απόδειξη του ταλέντου, της αφοσίωσης και της σκληρής εργασίας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και μαθητής του ρητορικού ομίλου της Λέσχης Ανδρίων. Η εμπειρία της συμμετοχής απέδειξε ότι προσφέρει στους μαθητές γνώσεις, βαθύτερη σκέψη, μεστή και πλουσιότερη έκφραση, άνεση και αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία τους αλλά και την αναγκαία συνεργασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.