Το Γυμνάσιο Λύκειο Κορθίου τίμησε την σημερινή (28.2.2024) ημέρα μνήμης (28.2.2023) των 57 εξαϋλωμένων ψυχών με τον δικό του τρόπο.

Αν πρέπει να συνοψίσουμε την ημέρα αναλύεται σε δυό λέξεις. “Δεν Ξεχνάμε”. Σήμερα. Αύριο; Αύριο θα λυγίσουμε πάλι. Θα υποκύψουμε στην καθημερινότητα και στην αιώνια μοίρα του κεραυνού που στέλνει ο ένας άνθρωπος στον άλλο. Γιατί ξεχνάμε και -όσο κυνικό κι αν ακούγεται σήμερα- η ζωή συνεχίζεται… 

ΜΦΜ

Το Γυμνάσιο Λύκειο Κορθίου τιμά τους νεκρούς των Τεμπών

“Πάρε με όταν φτάσεις” μου είπες και σου το έκλεισα απότομα, δίχως να ξέρω πόσο πολύτιμα ήταν αυτά τα τελευταία λόγια… Έφτασα μάνα.Μπορεί να μην με βλέπεις, αλλά έχω φτάσει. Είμαι καλά. Είναι πιο όμορφα εδώ. Δεν φανταζόμουν πως αυτή η διαδρομή θα μας χώριζε τόσο ξαφνικά…”

“Καμία φορά το σφύριγμα ενός τρένου μες την νύχτα έχει κάτι από την αιώνια αναχώρηση-ω μη μιλάτε- ισως να μην ξημερώσει πια”

Τάσος Λειβαδίτης

Το Γυμνάσιο Λύκειο Κορθίου τιμά τους νεκρούς των Τεμπών

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.