Η βασιλόπιτα του Συλλόγου "Άγιος Νικόλαος" στην Άνδρο

Η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου στην ταβέρνα “Ασημόλευκα ” στα Υψηλού Άνδρου, την Κυριακή 25/02/2024 εφέτος τα είχε όλα : Οι όμορφες και αγαπημένες παρουσίες, η φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, το υπέροχο φαγητό, η καταπληκτική μουσική και ο ευνοϊκός καιρός συμπλήρωσαν το παζλ της επιτυχίας της.

Χαιρετιστήρια μηνύματα μας έστειλαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, οι Βουλευτές Κυκλάδων της Ν.Δ. κ.κ. Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λαμύρων κ. Γιάννης Φιλιππίδης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αιδεσιμότατος π. Δημοσθένης Μοναχός ο οποίος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Διαμαντής Θεοδωράκης και Νίκος Βιδάλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλαδινού κ. Ιάκωβος Κουρτέσης, η κ. Ευαγγελία Γαλανού, εκπρόσωπος της Ένωσης Ανδρίων, πολλοί συγχωριανοί, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.
Ευχαριστούμε πολύ όλους για την όμορφη παρουσία τους!
Πολλές ευχαριστίες επίσης απευθύνουμε στους παρακατω δωροθέτες μας: Στις ναυτιλιακές εταιρείες Golden Star Ferries , Fast Ferries , στην κ. Λασκαρώ Στεφάνου, στον κ. Δημήτρη Μενδρινό ( Πλάτανος), στην κ. Αντωνία Περτέση και στην κ. Αικατερίνη Πανταζή για τις ευγενικές χορηγίες τους!
Το δύο φλουριά από την κεντρική Βασιλόπιτα και από τα τεμάχια της πίτας που μοιράστηκαν έτυχαν στον κ. Ιάκωβο Κουρτέση και στον κ. Μιχάλη Λουκρέζη αντίστοιχα.
Αξίζουν τέλος τις ευχαριστίες και την επιβράβευσή μας, η ταβέρνα “Ασημόλευκα” και ο Ιδιοκτήτης- Σεφ Γιώργος Μποζάκης για το καταπληκτικό φαγητό και το σέρβις, ο D.J. Jordan για την εξαιρετική μουσική κάλυψη της εκδήλωσης και τα Ζαχαροπλαστεία Φυρίου για την πεντανόστιμη Βασιλόπιτα που παρασκεύασε ο Φραγκίσκος Φυρίος για το Σύλλογό μας!
Ευχόμαστε και του χρόνου με Υγεία, Καλή και Ευλογημένη η Νέα Χρονιά να είναι για τα χωριά μας, για την Άνδρο μας, για τους ναυτικούς μας, για όλους

Η πρόεδρος Μ. Δανιόλου

Το Δ.Σ.

Π
ερισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα του Συλλόγου στο FB: Ε Δ Ω

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σας έστειλε χαιρετισμούς η Μονογιού με την ένοχη σιωπή της απέναντι στο νομοσχέδιο των ΛΟΑΤΚΙ να στηρίζει τη διάλυση των εθνικών΄ αξιών, με την ένοχη σιωπή της στη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών; συγχαρητήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.