Μπράβο στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Κορθιου

Με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πνευματική Εκδήλωση, που διοργάνωσε η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Όρμου Κορθίου, σε συνεργασία με τα Κατηχητικά Σχολεία και το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας, στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Γλυνού, με την παρουσία του εκπροσωπούντος το Δήμο Άνδρου, Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου κ. Θωμά Σκαρώνη και πολλών παιδιών με τους γονείς τους και Ενοριτών!

Μπράβο στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Κορθιου

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλία από τον τομέα Επιστημόνων Αθηνών του Συλλόγου “Ο Μέγας Βασίλειος” με θέμα ” Στην πορεια μας προς τον Σταυρό οδηγός η Παναγία μας” , καθώς και ένα αφιέρωμα για τα παιδιά σχετικά με τη δύναμη του Σταυρου.
Παράλληλα, προσεφέρθησαν ευχάριστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, με σπιτικά γλυκά, κατασκευασθέντα από τις κυρίες της ενορίας!
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, πληροφορηθείς την επιτυχία της Εκδηλώσεως ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Εφημέριο του Ναού, Αρχιμ. Αντώνιο Χορευτή, και τους συνεργάτες του και απἠυθυνε προς όλους τις ευχές του για το Άγιο Πάσχα.

Μπράβο στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Κορθιου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.