Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου ξεκίνησε η δράση BLUE LIFE Andros που διοργανώνουν οι “Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου” σε συνεργασία με την HELMEPA.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Λουκίσας

BLUE LIFE Andros 4

Τα παιδιά του Δημοτικού Χώρας και το Εμπειρίκειο Γυμνάσιο παρακολούθησαν ομιλίες στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου. Συγκεκριμένα ο Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ. HELMEPA Γιώργος Καλλιάνης μίλησε με θέμα “Η θάλασσα είναι ζωή”, ο Δημήτρης Καζάς, (Υπεύθυνος Νέας Γενιάς HELMEPA) για την “Θαλάσσια Ρύπανση” και η Μαριάννα Τερζιδάκη, Γενική Διευθύντρια, ΚΟΙΝΣΕΠ knowl for lifelong learning για την “Γαλάζια οικονομία και Επαγγέλματα της Θάλασσας με on the spot mentoring”. Μετά τις ομιλίες έγινε καθαρισμός της παραλίας Παραπόρτι. 

BLUE LIFE Andros 1

Αύριο σειρά έχει το Γαύριο με πιο θεαματικό… τρόπο μιας και δύτες θα καθαρίσουν τον βυθό του λιμανιού!

BLUE LIFE Andros 2

Το αυριανό πρόγραμμα:
Τετάρτη 24.04.2024 – Γαύριο (αίθουσα εκδηλώσεων των σχολείων)
09:30 Παρουσίαση σε μαθητές/τριες Δημοτικών σχολείων Γαυρίου και Μπατσίου: Θαλάσσια Ρύπανση, Δημήτρης Καζάς, Υπεύθυνος Νέας Γενιάς HELMEPA

Παράλληλα
09:30 Η θάλασσα είναι ζωή, Παρουσίαση HELMEPA | Γιώργος Καλλιάνης, Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ. HELMEPA
09:45 Big Blue Accelerator Παρουσίαση σε μαθητές/τριες Γυμνασίου Γαλάζια οικονομία και Επαγγέλματα της Θάλασσας με on the spot mentoring Μαριάννα Τερζιδάκη, Γενική Διευθύντρια, ΚΟΙΝΣΕΠ knowl for lifelong learning
11.30 Υποβρύχιος καθαρισμός λιμανιού (HELMEPA – MEPP)

Η δράση BLUE LIFE Άνδρος πραγματοποιείται για τα 10 χρόνια του Φεστιβάλ Άνδρου. Η A.M.K.E Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον της για τους νέους, μιας και όλες οι εκδηλώσεις που κάνει η A.M.K.E εκτός Αυγούστου έχουν προορισμό και έννοια τα παιδιά και τους νέους.

Την Πέμπτη η δράση θα γίνει στο Κόρθι, με ομιλίες και… δύτες! 

📌 Όλες οι δράσεις γίνονται υπο την Αιγίδα του Δήμου Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.