Για παιδιά 6-10 ετών: 17/06-21/06 και 25/06-28/06

Τι χρώμα έχει το καλοκαίρι σου; Πώς μυρίζει; Τι θα ένιωθες αν μπορούσες να το αγγίξεις και ποια μελωδία θα το συνόδευε;

Για μια ακόμη χρονιά, το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή καλωσορίζει μαζί με τα παιδιά το καλοκαίρι!Στο φετινό summer camp τα παιδιά ηλικίας 6-10 ετών θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν αξέχαστα δημιουργώντας και ανακαλύπτοντας καθημερινά νέες τεχνικές και εφαρμογές των εικαστικών τεχνών, εξερευνώντας τη ζωγραφική και τη γλυπτική, την κεραμική τέχνη αλλά και τη μουσική.

Μέσα από ένα δημιουργικό και πολυαισθητηριακό ταξίδι αναζήτησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τα παιδιά θα καλλιεργήσουν την οπτική τους αντίληψη μέσα από την επαφή τους με σημαντικά έργα τέχνης της Συλλογής του Ιδρύματος. Το Ωδείο Αθηνών, ένας αγαπημένος μας προορισμός, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμά μας και ο συνθέτης και διευθυντής των Μουσικών Σχολών του Ωδείου Φίλιππος Τσαλαχούρης θα ταξιδέψει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της μουσικής.

Παράλληλα άλλος ένας αγαπημένος μας προορισμός, ο Εθνικός Κήπος, θα αποτελέσει σταθμό και πηγή έμπνευσης για ζωγραφικές συνθέσεις και συζητήσεις που σχετίζονται με το φυσικό μας περιβάλλον.

Το Summer camp του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή θα πραγματοποιηθεί σε δυο αυτοτελείς κύκλους, 17 έως 21 Ιουνίου και 25 έως 28 Ιουνίου.

Summer camp στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

Α’ κύκλος: 17/06-21/06 (5 ημέρες)

Κόστος συμμετοχής 1ου κύκλου: 120€
Κόστος 1ου κύκλου για Family Members: 96€

Β’ κύκλος: 25/06-28/06 (4 ημέρες)

Κόστος συμμετοχής 2ου κύκλου: 100€
Κόστος 2ου κύκλου για Family Members: 80€* Οι γονείς που επιθυμούν να στείλουν 2 παιδιά στο Summer Camp δικαιούνται έκπτωση 20%. Για την χρήση της έκπτωσης και την αγορά των μειωμένων εισιτηρίων επικοινωνείστε μαζί μας στο education@goulandris.gr.

** Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται το καθημερινό δεκατιανό.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.