Έκθεση φωτογραφίας του Σωτήρη Δανέζη 9 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2009

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και το Mega παρουσίασαν την έκθεση φωτογραφίας του Σωτήρη Δανέζη, δημιουργού της σειράς ντοκιμαντέρ «Εμπόλεμη Ζώνη»,  με τίτλο «Ένας Σύνθετος Κόσμος».

Με αποστολές σε περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου ο βραβευμένος δημοσιογράφος και ντοκιμαντερίστας αποκαλύπτει στη σιωπή εικόνων που κραυγάζουν, πρόσωπα και ιστορίες ακίνητες στο χρόνο. Σε έναν κόσμο που οι κρίσεις δεν γνωρίζουν σύνορα, που οι σύγχρονοι τρόποι μετάδοσης της πληροφορίας μας καθιστούν μάρτυρες των γεγονότων και η «εικονική πραγματικότητα» παραβιάζει τα όρια του πραγματικού, σε έναν κόσμο αεικίνητο, ασταθή, απρόβλεπτο και σύνθετο, οι φωτογραφίες του Σωτήρη Δανέζη επιχειρούν να προσεγγίσουν ευανάγνωστες αλλά εξίσου σύνθετες αλήθειες.

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης εκπληρώνοντας τον κοινωνικό του ρόλο προσέφερε το 50% των εσόδων του από τα εισιτήρια της έκθεσης στη μη κυβερνητική οργάνωση PRAKSIS.

 Τα εγκαίνια της έκθεσης, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Νικήτας Κακλαμάνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.