Ανοίγει ο δρόμος για την αντικατάσταση των Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ με καινούργια ή μεταχειρισμένα -έως 3ετών- επιβατηγά 6-9 θέσεων.
 

Γ. Βρούτσης: Αυτή τη φορά, η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Επαγγελματίες ΤΑΞΙ στα νησιά του Νομού Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, αποδέχτηκε το αίτημα τους σχετικά με την αντικατάσταση των Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ αυτοκινήτων με νέα ή μεταχειρισμένα έως 3 ετών και με διάταξη που περιλαμβάνεται στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου που προωθείται προς ψήφιση στη Βουλή, το επιλύει οριστικά. 

Συγκεκριμένα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, συναντήθηκε σήμερα 21.2.2023 με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, παρουσία του Προέδρου ΤΑΞΙ Σαντορίνης κ. Γεωργίου Πελεκάνου και του Γενικού Γραμματέα ΤΑΞΙ Σαντορίνης κ. Νικολάου Δαμίγου, προκειμένου να συζητήσουν το επείγον αίτημα των Επαγγελματιών ΤΑΞΙ στα νησιά, σχετικά με την αντικατάσταση των Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ αυτοκινήτων με καινούργια ή μεταχειρισμένα -έως 3ετών- επιβατηγά αυτοκίνητα από έξι έως εννέα θέσεων.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Υφυπουργός κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον κ. Βρούτση και τους εκπροσώπους των ΤΑΞΙ Σαντορίνης, ότι σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που θα έρθει σύντομα προς ψήφιση στη Βουλή, συμπεριλαμβάνεται σχετική διάταξη (άρθρο 17, παρ.2α), που επιλύει οριστικά το πρόβλημα που έχει ανακύψει και με την οποία προβλέπεται ότι: «Επιτρέπεται η αντικατάσταση κυκλοφορούντων Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ αυτοκινήτων με επιβατηγά αυτοκίνητα από έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων, τα οποία φέρουν ταξίμετρο, υπό τις εξής προϋποθέσεις: αα) τα επιβατηγά οχήματα να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα έως τριών (3) ετών από την αρχική θέση αυτών σε κυκλοφορία στην Ελλάδα ή διεθνώς….»

Ο κ. Βρούτσης ευχαρίστησε τον κ. Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του για την αμεσότητα των ενεργειών τους, καθώς και για τη συνέπεια και στήριξη τους απέναντι στο δίκαιο αίτημα των Επαγγελματιών ΤΑΞΙ του Νομού Κυκλάδων και Δωδεκανήσων.

Ανοίγει ο δρόμος για την αντικατάσταση των Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ με καινούργια ή μεταχειρισμένα -έως 3ετών- επιβατηγά 6-9 θέσεων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.