Επιτυχής Ολοκλήρωση του Female Copywriters Meetup στην Άνδρο

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 – Η Χώρα της Άνδρου φιλοξένησε με επιτυχία το Female Copywriters Meetup, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε όλες τις συμμετέχουσες. Η συνάντηση αυτή οργανώθηκε από την Αρετή Βάσσου του IDEADECO SEO Copywriting Agency και ήταν αφιερωμένη στην εξερεύνηση του SEO Copywriting και του Digital Content Creation. Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του event εδώ:  https://ideadeco.co/female-copywriters-meetup-andros-greece/ 

Πρωινή Συνάντηση: Η μέρα ξεκίνησε με μια ζεστή υποδοχή στο Cafe Lithi, στην Πλατεία Καΐρη. Οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να μάθουν για τις βέλτιστες πρακτικές στο SEO Copywriting. Η συνάντηση διήρκησε από τις 11πμ έως τη 1μμ, με πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις και εποικοδομητικές ανταλλαγές απόψεων.

Απογευματινή Συνάντηση: Για όσες δεν κατάφεραν να παραστούν στην πρωινή συνάντηση, διοργανώθηκε μια έκτακτη απογευματινή συνάντηση στα σκαλιά της Παναγίας Θαλασσινής. Σε αυτό το όμορφο και ιστορικό σημείο της Άνδρου, οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουν τις συζητήσεις τους και να απολαύσουν την μοναδική θέα.

Ευχαριστίες και Ανανεωμένο Ραντεβού

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλες τις συμμετέχουσες για την παρουσία και τη συμβολή τους στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός τους απέδειξαν την αξία της κοινότητας των γυναικών copywriters και τη δύναμη της συνεργασίας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο Αύγουστο, στις 6 Αυγούστου 2025. Κλείστε από τώρα τη θέση σας για το επόμενο Female Copywriters Meetup επικοινωνώντας μαζί μας στο info@ideadeco.co.

Λίγα Λόγια για το Female Copywriters Meetup

Οι Female Copywriters του Content Creators Meetup επιδιώκουν να εξερευνήσουν τον κόσμο του SEO Copywriting και του Digital Content Creation. Οι συναντήσεις μας προσφέρουν μια πλατφόρμα για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, καθώς και για την υποστήριξη της ψηφιακής επαγγελματικής ανάπτυξης των γυναικών στον τομέα του copywriting.

Για Περισσότερες Πληροφορίες: Αρετή Βάσσου – IDEADECO SEO Copywriting Agency

Με μακρά καριέρα στο Digital Marketing και την Google, η Αρετή Βάσσου ίδρυσε το IDEADECO SEO Copywriting Agency το 2000. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, προσφέροντας υπηρεσίες SEO, copywriting, digital marketing, content creation & branding.

Επισκεφτείτε μας στο: LinkedIn:  https://www.linkedin.com/in/aretivassouideadeco/ Website: www.ideadeco.co  Για κρατήσεις θέσεων ή περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ideadeco.co ή καλέστε στο 6936809876.

 

Η Ομάδα του IDEADECO SEO Copywriting Agency

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.