Υπόσχεση συνάντησης στο ΥΝΑΝΠ για την Άνδρο

Σε συνέδριο, με θέμα : «Η εξέλιξη του Ελληνικού Λιμενικού Συστήματος την τελευταία δεκαετία. Ευκαιρίες και Προκλήσεις για το μέλλον», παρευρέθη ο Δήμαρχος και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου Θεοδόσης Σουσούδης, προσκεκλημενος από την Ένωση Λιμένων Ελλάδος.

 
Υπόσχεση συνάντησης στο ΥΝΑΝΠ για την Άνδρο Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN PALACE HOTEL, στην Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων:
– ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστος Στυλιανίδης
-Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Λ.Ι.Μ.Ε
-Ο Καθηγητής Ναυτιλιακής Χρηματοοικονομικής του ΕΚΠΑ και Προέδρος Τμήματος Διαχείρισης Λιμένων και Ναυτιλίας Δρ. Θεόδωρος Συριόπουλος
-ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων Δρ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος
-ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης και άλλα σημαντικά στελέχη υπουργείων.
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς από τους ομιλητές και να τους μεταφέρει τις ανησυχίες και τις σκέψεις, αναφορικά με την ανάπτυξη των λιμένων του νησιού μας. 
Τόνισε ότι ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που συμμετείχε σε ένα τόσο σημαντικό συνέδριο ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν την τεχνογνωσία και σχετίζονται με την ναυτιλία, αλλά και με τις λιμενικές υποδομές.
Ανέφερε ότι ο στόχος είναι η ανάληψη κοινών δράσεων, η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών σε ζητήματα που αφορούν τα λιμάνια μας και τις λιμενικές μας υποδομές.
Υπόσχεση συνάντησης στο ΥΝΑΝΠ για την Άνδρο
 
 
 
 
 
Στη συνομιλία του με τον Υπουργό προγραμματίστηκε συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας στο 2ο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη για να τεθούν τα σοβαρά θέματα της Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.