Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανάμεσα στον Γ.Γ. Λιμένων Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και τον Δήμαρχο Άνδρου και πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Θεοδόση Σουσούδη, τον οποίο συνόδευαν ο αντιπρόεδρος του ΛΤ Άνδρου, Γιώργος Τρανάκος, το μέλος Νίκος Χέλμης και εκπρόσωπος της μελετητικής εταιρείας που έχει ασχοληθεί με το λιμάνι του Γαυρίου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι μελέτες για την επέκταση και βελτίωση των υποδομών του λιμανιού του Γαυρίου. Έγινε αναλυτική και λεπτομερής ενημέρωση από την πλευρά του Δημάρχου και των εκπροσώπων του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου και ζητήθηκε η συνδρομή του υπουργείου, ώστε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες.

Συνάντηση στο υπουργείο Ναυτιλίας για το λιμάνι του Γαυρίου.

Ο Γ.Γ. Λιμένων κ. Κυριαζόπουλος και οι εκπρόσωποι του υπουργείου δεσμεύτηκαν για την άμεση απάντηση στα αιτήματα που τέθηκαν και υποσχέθηκαν να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια.

“Ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση των Λιμενικών εγκαταστάσεων του Γαυρίου, αποτελεί έναν από τους πλέον βασικούς στόχους της Δημοτικής μας θητείας 2024-2028”, τόνισε ο Δήμαρχος Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.