Εκδρομή στην Μεσσήνη με τον σύλλογο "Ο Άγιος Νικόλαος"
Photo: Καθημερινή

Ένα υπέροχο 4ήμερο φθινοπωρινό οδοιπορικό από 25-28/10/2024 σε μαγευτικούς τόπους των νομών Μεσσηνίας, Λακωνίας, Ηλείας και Αρκαδίας διοργανώνει ο Σύλλογος των τεσσάρων χωριών μας “Ο Άγ. Νικόλαος” και προσκαλεί – προτρέπει τα μέλη και τους φίλους του να μη χάσουν την ευκαιρία να το απολαύσουν μαζί μας.
 
● Πρώτος μας σταθμός η όμορφη Καλαμάτα, η δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό, πόλη της Πελοποννήσου, μετά την Πάτρα.
● Ξενάγηση στον θαυμαστό αρχαιολογικό χώρο της Μεσσήνης με τα εξαιρετικά ευρήματα, τα δημόσια και ιερά οικοδομήματα της πόλης που είδε και περιέγραψε ο Παυσανίας στη Μεσσήνη όταν την επισκέφτηκε στα χρόνια του αυτοκράτορα Αντωνίνου Πίου (155-160 μ.Χ.).
● Η Πύλος, η παραθαλάσσια κωμόπολη, ιστορικά γνωστή παλαιότερα με την ενετική- ιταλική ονομασία Ναβαρίνο ή Ναυαρίνο.
● Η κωμόπολη της Μεθώνης που θα επισκεφτούμε στη συνέχεια έχει σπουδαία ιστορική σημασία γιατί εξαιτίας της στρατηγικής θέσης της έγινε το μήλο της Έριδας για τους κάθε φορά δυνατούς των εποχών που προσπάθησαν να την κάνουν λιμάνι τους.
● Στο Λιμένι, το στολίδι της Μάνης και στην Αρεόπολη, τον πέτρινο παραδοσιακό οικισμό της Λακωνίας, θα απολαύσουμε την ξεχωριστή γοητεία του ” πέτρινου ” τόπου με την πλούσια ιστορία.
● Ο αρχαιολογικός τόπος της Ολυμπίας στην Ηλεία, θα είναι ο επόμενος σημαντικός σταθμός μας, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και αποτελεί το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας αφιερωμένο στο Δία καθώς και τόπος διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων.
● Η όμορφη περιήγησή μας θα κλείσει με ιερό προσκύνημα στο μικρό βυζαντινό εκκλησάκι της Αγ. Θεοδώρας στην Αρκαδία το οποίο χαρακτηρίζεται ως θαύμα της φύσης καθώς πάνω στην οροφή του βρίσκονται 17 βελανιδιές οι ρίζες των οποίων δεν φαίνονται πουθενά ενώ από τα θεμέλιά του αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού.
Οι τιμές συμμετοχής ανά άτομο έχουν ως εξής:
Δίκλινο δωμάτιο: 260€
Τρίκλινο δωμάτιο: 210€
Μονόκλινο δωμάτιο: 400€
Περιλαμβάνονται:
α) Τρεις (3) διανυκτερεύσεις με πρωινό στο IRA CITY HOTEL ☆☆☆☆ στην πόλη της Καλαμάτας.
β) Μετακίνηση- περιήγηση με τουριστικό λεωφορείο.
γ) ΦΠΑ
δ) Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται:
α) Οι είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους.
β) Οι δύο ξεναγοί που θα μας ξεναγήσουν στους αρχαιολογικούς χώρους της Μεσσήνης και της Ολυμπίας.
γ) Ο φόρος διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο.
Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για την εκδρομή παρακαλούμε όπως δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, στα παρακάτω τηλέφωνα :
697 36 25 468 κ. Μάρω Δανιόλου και
697 66 12 188 κ. Μαριγγέλα Μπληζιώτου- – Στεφάνου.
Η κατοχύρωση της θέσης σας θα επιτευχθεί με την κατάθεση προκαταβολής ποσού εκατό (100) ευρώ το άτομο μέχρι 30/9/2024 στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στην ALPHA BANK αναγράφοντας απαραίτητα στην κατάθεση, το ονοματεπώνυμο σας :
ΙΒΑΝ : GR4601401010101002101003679
Δικαιούχος: Εξωραϊστικός Σύλλογος Στραπουργιών-Λαμύρων-Μεσαθουρίου- Υψηλού Άνδρου ” Ο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ”.
Σημειωτέον ότι, τα έξοδα της εντολής επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον καταθέτη.
Σας περιμένουμε όλους με χαρά!
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.