Παράνομη δέσμευση έκτασης στην περιοχή Αγίου Πέτρου Άνδρου.

Επιστολή του Επαρχείου Ανδρου προς τον Υφυπουργό Οικονομίας κ. Αντώνη Μπέζα, υπόψη Δ/ντού κ. Μαντζάκου:

Κύριε Υφυπουργέ,

Επανερχόμαστε σε ένα θέμα με το οποίο σας έχουμε απασχολήσει και στο παρελθόν, όπως και τους προκατόχους σας στην ίδια θέση από το 2003 και ζητάμε να επιληφθείτε άμεσα αφού έχουν παρέλθει πάνω από 5 χρόνια από την έναρξη του προβλήματος χωρίς να έχει δοθεί η ενδεικνυόμενη λύση.

Μάλιστα μετά τη δημοσιοποίηση της ανάλογης – αν και με αντίστροφο περιεχόμενο – υπόθεσης της Λίμνης Βιστωνίδας με την οποία γίναμε όλοι σοφότεροι και την ορθή πλήρως αντιμετώπισή της από σας, ως αρμόδιου υφυπουργού με την άμεση ανάκληση των προηγούμενων λανθασμένων αποφάσεων των προκατόχων σας στην ίδια θέση, οι οποίοι είχαν κάνει δεκτές τις λανθασμένες γνωμοδοτήσεις του Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων, θεωρώ ότι άνοιξε ο δρόμος και για την επίλυση επιτέλους με απλό τρόπο της υπόθεσης της Άνδρου που τόσο άδικα και παράνομα έχει εγκλωβίσει τόσους πολλούς ανδριώτες σε μία παράλογη εντελώς υπόθεση.

Ύστερα λοιπόν από το με Αριθ.Πρωτ. ΓΕ/685/5.10.07 έγγραφό μας, το οποίο σας κοινοποιούμε για διευκόλυνση, όπου σας κάναμε γνωστό αναλυτικά το ιστορικό του θέματος και ζητούσαμε την ταχεία και οριστική ρύθμισή του με την άμεση σύγκλιση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, η οποία συνεδρίαση ποτέ δεν ορίστηκε και αφού η νομοθετική ρύθμιση που είχε προταθεί από την Κυβέρνηση δεν ευοδώθηκε, θεωρούμε ότι η μόνη λύση είναι να ανακαλέσετε άμεσα εσείς ως κακώς εκδοθείσα την υπ΄αριθμ. 1015526/10732/Α0010 /ΠΕ/ΥΠΟΙΚ/ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗΔ.ΠΕΡ.ΚΑΙΕΘ.ΚΠ./Δ/ΝΣΗΔ.ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜΗΜΑΑ΄ΔΗΜ.ΚΤΗΜΑΤΩΝ/14.2.02 απόφαση του Υφυπουργού κ. Φωτιάδη αφού: α) το ίδιο το Συμβούλιο Δημοσίων Κτημάτων με νεότερη απόφασή του δέχτηκε ότι είχε κάνει εν μέρει λάθος στην πρώτη εισήγησή του και ζητά έρευνα από τις αρμόδιες αρχές β) το Δημόσιο δεν προσκόμισε κανένα περαιτέρω στοιχείο αντιθέτως ψάχνει ακόμη να βρει που είναι η έκταση γ) Νομικά η απόφαση αυτή δεν έχει κανένα έρεισμα.  Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για την κατανόηση του μείζονος προβλήματος και αναμένουμε την εφαρμογή της ανωτέρω πρότασης για την οριστική λύση του θέματος.

Με τιμή ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.