«Στις 17 Φεβρουαρίου εγκαινιάστηκε στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη η έκθεση του Χάρη Κοντοσφύρη με τίτλο «Ηλεκτρικό σπίτι». Ο χώρος της Γκαλερί μεταμορφώθηκε μέσα από μια εγκατάσταση με γλυπτά από τσιμέντο, ζωγραφική και αυθεντικές παλιές πινακίδες ανασυρμένες από το δρόμο.

Ο εικαστικός Χάρης Κοντοσφύρης ανακαλεί την εφηβεία των αισθήσεων, του έρωτα, του κοινωνικού φόβου, μαζί με τις παιδικές αναμνήσεις. Στο πλαίσιο ενός επίκαιρου προβληματισμού, προσκαλεί το θεατή να εισέλθει στο μυαλό ενός εφήβου, λίγο πριν την «εξέγερση».

Η εφηβεία, που είναι η στιγμή της αποκοπής από την οικογένεια, και η χαμένη παιδικότητα συνυπάρχουν μέσα από δεκάδες ατάκτως ερριμμένα έμψυχα τσιμεντένια παιχνίδια, εγκαταλελειμμένα στη γωνιά της γκαλερί…»

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι  21 Μαρτίου  2009

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.