Παραχωρήθηκε από το Υπουργείου Εσωτερικών στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων και εν συνεχεία στο Επαρχείο της Άνδρου 1 μηχάνημα γκρέιντερ, γερμανικής προέλευσης και εργοστασίου κατασκευής GP Guenter Pappenburg AG, μοντέλου SHM 5NB.

Το Υπουργείο Εσωτερικών με την με Αριθ.Πρωτ.23857/30.4.09 απόφασή του παραχώρησε την 12η Μαΐου 2009, έξι (6) τεμάχια διαμορφωτήρων γαιών αυτοκινούμενων (γκρέιντερ) σε έξι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της χώρας ήτοι Ηρακλείου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου, Φθιώτιδας.

Ο Έπαρχος Άνδρου, Ιωάννης Μαλταμπές ευχαριστεί θερμά το Υπουργείο Εσωτερικών για την παραχώρηση του μηχανήματος και ιδιαίτερα το Νομάρχη Κυκλάδων κ. Δημήτρη Μπάιλα που εκχώρησε με τη σειρά του το εν λόγω μηχάνημα στο Επαρχείο της Άνδρου εκτιμώντας ότι είμαστε το μόνο Επαρχείο που διαθέτει εργοληπτική εταιρεία την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΔΡΟΥ ΑΕ με τεχνικό προσωπικό για τη συντήρηση και λειτουργία των μηχανημάτων και συνεπώς θα είναι χρήσιμο για τα έργα που εκτελούνται σε όλο το Νομό μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.