Αγαπητέ Γιώργο,

Η τοποθέτησή σου στη θέση του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού ήταν από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. Επιλογή που όλοι εμείς οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Κυκλάδων που σε γνωρίζουμε προσωπικά καθώς και το σημαντικό έργο που έχεις πραγματοποιήσεις στην Ίο, ως Δήμαρχος Ιητών επί 18 συναπτά έτη, αλλά και στις Κυκλάδες, επικροτούμε αλλά και χαιρετίζουμε με πολλές προσδοκίες και απαιτήσεις για την αρωγή σου στην τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας.

Είμαι από τους Επάρχους που έχουν δουλέψει συστηματικά για τον τουρισμό με εκδόσεις εντύπων, συμμετοχή με περίπτερο του Επαρχείου στις εκθέσεις, διοργανώσεις συνεδρίων επί των τουριστικών θεμάτων κ.α., σ΄ ένα νησί που οι επαγγελματίες αλλά και οι κάτοικοί του εξετάζουν με κριτικό πνεύμα τον τουρισμό.

Με το άκουσμα λοιπόν της τοποθέτησή σου στο εν λόγω Υπουργείο αισθάνθηκα ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε από κοινού ιδιαίτερα πράγματα για την ανάδειξη του μοναδικού πλούτου της Άνδρου (άφθονα νερά, ποικίλα προϊόντα πρωτογενή τομέα, νερό ΣΑΡΙΖΑ, μαγικές διαδρομές μέσα από τα παραδοσιακά μονοπάτια, μοναστήρια κ.α).

Τέλος εν συντομία σου αναφέρω ότι ένα από τα σοβαρά θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι το ΞΕΝΙΑ της Άνδρου η παρουσία  του οποίου σε συνδυασμό με την μόλυνση που παρέχει στο χώρο που δεσπόζει, υποβαθμίζει το μοναδικό αρχοντικό τοπίο της Χώρας της Άνδρου.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή δουλειά.

                                                                             Με εκτίμηση,

                                                                        Ο Έπαρχος Άνδρου

                                                                        Ιωάννης Μαλταμπές

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.