Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Θερμά συγχαρητήρια για τη δυναμική και ξεκάθαρη νίκη σας στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και στο σπουδαίο αξίωμα του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Χώρας.

Οι χθεσινές εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας δεν αφορούσαν μόνο στο κόμμα σας αλλά στη Χώρα μας συνολικά. Το πολιτικό μήνυμα που αποκομίσαμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με την πολιτική και κρινόμαστε από την ψήφο του λαού, ανεξαρτήτως κόμματος και βαθμού διοίκησης, είναι ότι ο ψηφοφόρος έπαψε πλέον να είναι υποκινούμενος του κομματικού μηχανισμού, του κομματάρχη, του Βουλευτή, του Δημάρχου και αυτόνομα κρίνει και επιλέγει εκείνον που θεωρεί πιο άξιο, πιο ειλικρινή, και πιο έμπιστο για να τον εκπροσωπήσει στη λήψη των μεγάλων αποφάσεων, στη διαπραγμάτευση των σημαντικών εθνικών ζητημάτων, χαρακτηριστικά που εμπνέει η προσωπικότητά σας γεγονός που είχα την τιμή να διακρίνω και εγώ προσωπικά στη συνάντηση που είχαμε στην Άνδρο το Καλοκαίρι στην Παλαιόπολη.

Εχθές λοιπόν δεν νίκησε μόνο προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς, κέρδισε η δημοκρατία και η αξιοκρατία.

Καλή επιτυχία στο έργο σας.

Με τιμή,

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.