Για την πολυετή προσφορά του στην Ελληνική Ναυτιλία το τμήμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ναυτιλία του Πανεπιστημίου Πειραιά βράβευσε τον ανδριώτη εφοπλιστή Γιάννη Καρασταμάτη τηςEletson Corporation κατά την διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας την Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2010 στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των καθηγητών του τμήματος για τον απολογισμό του προηγούμενου έτους και ακολούθησε η χάραξη πορείας σχετικά με τις προτεραιότητες και τις δραστηριότητες που πρόκειται να λάβουν χώρα το 2010.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση δυναμικό παρόν έδωσαν οι φοιτητές του τμήματος καθώς και ο επιχειρηματικός και ναυτιλιακός κόσμος κείμενος θετικά στις δραστηριότητες του τμήματος. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους οι κ. κ. Ανδρέας Μερίκας Πρόεδρος του τμήματος και ο Ελευθέριος Θαλασσινός Διευθυντής του ΠΜΣ στη Ναυτιλία εξήραν τις ακάματες προσπάθειες και την συνεισφορά του captain Γιάννη, ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα όχι μόνο στην Ελληνική Ναυτιλία αλλά και στη Ναυτιλία διεθνώς. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο ακούραστος και ανήσυχος Ανδριώτης captain Γιάννης με τον μοναδικό ζήλο και την φιλοδοξία που τον διακρίνουν για  συνεχή πρόοδο ήταν ο πρώτος καραβοκύρης που εισήγαγε την εταιρία του στο Αμερικάνικο Χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης. Η λαμπρή του προσωπικότητα, η οξύτητα και η διαύγεια του πνεύματός του αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Οξυδερκής, εύστροφος και πραγματιστής με χαρακτηριστικό χιούμορ ο καπτα –Γιάννης Καρασταμάτης στην αντιφώνησή του ευχαρίστησε την ηγεσία του τμήματος του Π.Π. για την τιμή που του έκανε και απευθύνθηκε στους φοιτητές μιλώντας τους με την γλώσσα του καπετάνιου, του καραβοκύρη, του ανθρώπου που στη ζωή του κινήθηκε και κινείται συνδυάζοντας αρμονικά το καθήκον, την σοβαρότητα, το συναίσθημα και την ανθρωπιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.