Στα πλαίσια των ενεργειών του Επαρχείου για τη δρομολόγηση τέταρτου πλοίου, ύστερα από την αποδρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ AQUA JEWEL, ώστε το Πάσχα να είναι καλυμμένες και τις τέσσερις δρομολογιακές ακτοπλοϊκές γραμμές ο κ. Ιωάννης Μαλταμπές συναντήθηκε την 1 Φεβρουαρίου 2010 με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, όπου του έθεσε το πάγιο αίτημα των ανδριωτών για τη δρομολόγηση ταχύπλοου που να εξυπηρετεί  την Άνδρο.

Θεωρώντας λοιπόν ότι η είδηση της δρομολόγησης του HIGHSPEED 1 από 31.3.2010, ως συνέπεια τόσο της έγγραφης έκθεσης του θέματος από το Επαρχείο όσο και της προσωπικής μεσολάβησης του ίδιου του κ. Βαρδινογιάννη, ικανοποιεί τόσο τους επαγγελματίες όσο και το επιβατικό κοινό της Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.