Ναυτικός ‘Ομιλος Ανδρου

Αμέσως μετά το καλοκαίρι ο ΝΟΑ διοργάνωσε για τα μέλη του και τους φίλους τους επισκέψεις και ξεναγήσεις στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης. Τα άτομα που συμμετείχαν (115 συνολικά) είχαν  την ευκαιρία να απολαύσουν  τις ωραίες ξεναγήσεις συμβάλλοντας συγχρόνως  στην ενίσχυση του ταμείου του ΝΟΑ . Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την αρχαιολόγο κυρία Μαρία Κώτσου η οποία μας  προσέφερε μια ξενάγηση δωρεάν.

Στις 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο, με  ξενάγηση στην πόλη και επίσκεψη σε δύο μουσεία. Ο κ. Κωνσταντίνος Κουλουβάτος και τα Ξενοδοχεία ΑΜΑΛΙΑ παρείχαν στους εκδρομείς  κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ένα πλούσιο πρόγευμα. Τον ευχαριστούμε  θερμά.

Στις 6 Δεκεμβρίου, ανήμερα του  Αγίου Νικολάου,  μετά την λειτουργία, ο Όμιλος δεξιώθηκε, όπως έχει πια καθιερωθεί, το εκκλησίασμα και τα μέλη του στις εγκαταστάσεις  του,  στο Νειμποριό.  Ευχαριστούμε πολύ το μέλος μας  κ. Ιωάννα Χαλά, για την πολύτιμη βοήθειά της στην διοργάνωση αυτής της όμορφης εκδήλωσης.  Ευχαριστούμε επίσης τον κύριο Στυλιανό Παντελή για την προσφορά αναψυκτικών,  τον κύριο Δημήτρη Λάσκαρη  για την προσφορά  των γλυκών  για την εκδήλωση αυτή  και τους κκ. Ιωάννα Χαλά  και  Παναγιώτη Σαρρή για την προσφορά των Χριστουγεννιάτικων στολιδιών του Ν.Ο.Α. Πραγματικά ο Όμιλός μας έγινε πολύ λαμπερός φέτος για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μεσημεριανό Κέφι !! Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009, γλεντήσαμε μαζί με τους φίλους μας σε bar-restaurant στην Γλυφάδα από τις 2.30 το μεσημέρι ως τις 8.30 το βράδυ. Φάγαμε, ήπιαμε και χορέψαμε, όσο αντέξαμε, μόνο με 30 ευρώ  και υποδεχτήκαμε όλοι μαζί, «αντριώτικα» τις Γιορτές. Το καθιερωμένο  Αποκριάτικο Πάρτυ  του Ομίλου μας έγινε στην Άνδρο όπως και τα τελευταία 2-3 χρόνια, το Σαββατοκύριακο της Καθαρής Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 13 Φεβρουαρίου, στον  Όμιλο!

Εκ του Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.