Αφορά όλους τους πολίτες οι οποίοι κατέχουν κυνηγετικό όπλο του οποίου το δελτίο κατοχής έχει λήξει.

Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 6700/3-668231/19-2-2010 έγγραφο της Δ/νσης Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας παρατείνεται μέχρι 30-11-2011 η διάρκεια ισχύος των Αδειών Κατοχής Κυνηγετικών Όπλων, που έληξαν ή λήγουν μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Κατά την έκδοση των αδειών θήρας, η προσκόμιση των αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων που έληξαν ή λήγουν μέχρι 30-11-2011, θεωρούνται αυτοδικαίως ως ισχύουσες, μετά τη δημοσίευσή της ως άνω Απόφασης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη  (ΦΕΚ Β΄ – 129/9-2-2010).

Η παράλειψη των κατόχων κυνηγετικών όπλων, για τη μη έγκαιρη ανανέωση των σχετικών αδειών, εντός της ως άνω προθεσμίας, συνιστά παράνομη κατοχή αυτών και σε βάρος των υπαιτίων, πέραν των ποινικών,  θα επιβάλλονται και οι προβλεπόμενες από την ισχύουσα περί όπλων νομοθεσία κυρώσεις.

Η ανανέωση των δελτίων κατοχής κυνηγετικών όπλων πραγματοποιείται στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.