Επιστολή προς κ. Λούκα Κατσέλη

Κυρία Υπουργέ,

Κύριοι,

Πληροφορηθήκαμε από τους εκπροσώπους μας στο ΝΑΤ ότι ζητάτε την τροποποίηση του προϋπολογισμού του ΝΑΤ έτους 2010. Εάν εφαρμοσθεί η υπουργική απόφαση η αρχικώς εγκριθείσα κρατική επιχορήγηση για το Ν.Α.Τ. θα μειωθεί κατά 152.300.416,00 ευρώ.

Κυρία Υπουργέ,

Πιστεύουμε ότι η παραπάνω ενέργεια δεν θα εκτελεσθεί διότι μεθοδεύονται έτσι περικοπές των συντάξεων των ναυτεργατών.

Ζητάμε την Εξαίρεση του ΝΑΤ από τις παραπάνω υπουργικές αποφάσεις και να σταματήσει κάθε ενέργεια που δολίως αποσκοπεί στην παρερμηνεία και καταστρατήγηση στο γράμμα του νομοθέτη για την οικονομική συμμετοχή του κράτους στις συντάξεις των ναυτεργατών.

Ζητούμε την ενίσχυση της ελληνικής ναυτιλίας και την προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα. Οι ‘Έλληνες εφοπλιστές και η ναυτιλία γενικά μπορεί να βοηθήσουν την Ελλάδα στις δύσκολες ώρες όπως την βοηθούσαν πάντα από αρχαιοτάτων ετών.

Για το Δ.Σ. της Π.Ε.Σ.Π.Ε.Ν.

Ο πρόεδρος

Δημήτρης Καραπιπέρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.