Διαβάζοντας το δελτίου τύπου της 12.6.2010 καθώς επίσης και την Ναυτεμπορική της 16.6.2010 εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τον χειρισμό των πλοίων Ropax I και Ropax II. Είμεθα πάντοτε στο πλευρό σας για την ναυτιλία και τους ναυτικούς γενικά.

Η Ένωσή μας παρακολουθεί από κοντά τον ανθελληνισμό που κυκλοφορεί τώρα τελευταία, οι επιτήδειοι δεν θα κερδίσουν τίποτα διότι σαν τον Έλληνα ναυτικό δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο. Με την κρατούσα κατάσταση ανεργίας στον ελλαδικό χώρο θα ήταν ευχής έργο εκ μέρους της κυβερνήσεως να έλθετε σε συνεννόηση με τον εφοπλισμό του Λονδίνου και Ελλάδος (Ε.Ε.Ε.) να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ του κράτους και πλοιοκτησίας, στην εκμετάλλευση του πλοίου, ώστε να ξεκινήσει η προσέλκυση ελλήνων ναυτικών με την ισχύουσα νομοθεσία να ξαναγεμίζουν τα πλοία από ελληνικό εργατικό δυναμικό και αυτό προϋποθέτει αθρόα εισροή συναλλάγματος στην Ελλάδα. Ελληνική σημαία – πλοίο και θάλασσα ήταν, είναι και θα είναι ο ζωντανός οικονομικός αιμοδότης της πατρίδας μας.

Κυρία Υπουργέ,

Το ΝΑΤ εκδίδει ενημερωτικά σημειώματα για την πληρωμή των συντάξεων στις 25.6.2010 με μείωση της αδείας των ναυτικών. Παρακαλούμε όπως παρέμβετε για τα θέματα αυτά (Οίκος Ναύτου ΝΑΤ). Ώστε οι συντάξεις των ναυτικών να παραμείνουν όπως είναι.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Δ. Καραπιπέρης

Ο αντ/δρος Ν. Παπακυριάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.