Ο Υφυπουργός Οικονομίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας  Παναγιώτης Ρήγας υπέγραψε εντολή μεταφοράς 247 εκ. ευρώ  δ.δ. προς τους Ενδιάμεσους Φορείς Διαχείρισης(25 τράπεζες), προκειμένου να ξεκινήσει η πληρωμή της δημόσιας επιχορήγησης προς τις επιχειρήσεις που έχουν εγκριθεί στο πλαίσιο της Προκήρυξης για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίηση – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο  των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προκήρυξης έχουν εγκριθεί  7.403 επενδυτικά σχέδια που θα επιχορηγηθούν  με συνολική δημόσια δαπάνη 649 εκ ευρώ ενώ από την υλοποίησή τους προβλέπεται να δημιουργηθούν περισσότερες από 11.545 νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, υπεγράφησαν από τον Υφυπουργό και εντολές μεταφοράς 55 περίπου εκ. ευρώ για την πληρωμή της α’ δόσης της επιχορήγησης για την ενίσχυση ελευθέρων επαγγελματιών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προκήρυξης έχουν εγκριθεί 8.174 επενδυτικά σχέδια που εκτιμάται να επιχορηγηθούν  με συνολική δημόσια δαπάνη 69 εκ ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.