Δευτέρα  1 Αυγούστου στις 9:15 μ.μ. «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ»

Τρίτη 2 Αυγούστου στις 9:30 μ.μ. «ΕΥΤΥΧΩΣ  ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ»

Ο Μικρός Πρίγκιπας

Μια παράσταση βασισμένη σ’ ένα από τα καλύτερα βιβλία του 20ου αιώνα. Ένα έργο για παιδιά και για όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Μια παράσταση για κάθε ηλικία που δεν πρέπει να χάσετε. «Ο αφηγητής πέφτει με το αεροπλάνο του, που έχει πάθει βλάβη στην έρημο. Εκεί συναντά ένα ασυνήθιστο παιδί «Το Μικρό Πρίγκιπα». Γνωρίζονται και γίνονται φίλοι. Ο αφηγητής μαθαίνει πολλά για τον καινούργιο του φίλο. Ο Μικρός Πρίγκιπας σιγά -σιγά του διηγείται την επίσκεψη του σε άλλους πλανήτες όπου υπάρχουν διάφοροι περίεργοι …ματαιόδοξοι , επιχειρηματίες , βασιλιάδες, σταθμάρχες κ.α.» Η παράσταση ακολουθεί την παιδική φαντασία , την αφήνει ελεύθερη, συνεργάζεται μαζί της για να γελάσει το παιδί , να διασκεδάσει και κυρίως να μάθει αυτά που ο Μικρός Πρίγκιπας έμαθε από τα ταξίδια του,  για τη ζωή, τη φιλία, τον άνθρωπο, … τις ομορφιές της ζωής που οι μεγάλοι δεν μπορούν να αντιληφθούν.  Πράγματα χρήσιμα για πάντα, αλήθειες που πολλές φορές δεν λέγονται. Όλα τα παιδιά πρέπει να γνωρίσουν το Μικρό Πρίγκιπα. Στην Παράσταση πρωταγωνιστούν ηθοποιοί γνωστοί στα παιδιά από αγαπημένα τους σήριαλ. Η θεατρική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» θα βρίσκεται στην Άνδρο για μία μοναδική παράσταση  τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 9:15 μ.μ. στο  Προαύλιο του Εμπειρίκιου Γυμνασίου. Πληροφορίες στα 22823 60203, 22823 60205 ως τις 2:00μ.μ, 6984 053 427 όλες τις ώρες. Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 10€ Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Ευτυχώς Επτωχεύσαμεν

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία βασισμένη σε μια ιδέα των Παύλου Μάτεση και Φώτη Σπύρου. Μια ομάδα νέων γνωστών ηθοποιών φέτος ταξιδεύει στην Ελλάδα για να χαρίσει το γέλιο : Σοφία Βογιατζάκη, Φώτης Σπύρος, Κάτια Νικολαΐδου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Πατρίκιος Κωστής, Σόλωνας Τσούνης, Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Διονύσης Κλαδής, Βαγγέλης Δαλλές.  Ευτυχώς επτωχεύσαμεν!!! Με καράβι το γέλιο, πανιά του τη νοσταλγία και πολύ πολύ τρέλα  στη μηχανή για καύσιμο… σαλπάρουμε!!!

 Ένας θίασος της συμφοράς, χωρίς μέσα,  αλλά με όρεξη και φαντασία  “προσπαθεί” να δώσει μια παράσταση “κωμωδίας”, αλλά απόψε όλα θα πάνε στραβά. Δεν χάνουν το θάρρος και το χιούμορ τους, τίποτα δεν τους σταματά. Με τη βοήθεια του κοινού, θα συνεχίσουν. Έτσι, η κάθε παράσταση εξελίσσεται σε ξεχωριστή εμπειρία, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και όλο το παρασκήνιό της. Το τι θα συμβαίνει επάνω αλλά και κάτω από τη σκηνή δεν περιγράφεται…  Μια θεότρελη κωμωδία γεμάτη γκανγκ, χιούμορ, αλλά και σουρεαλιστικές εκρήξεις γέλιου!!! Ευτυχώς επτωχεύσαμεν!!!  Μια μοντέρνα παράσταση από τα παλιά… γιατί το θέατρο είναι γοητεία!!! Και επειδή η γοητεία δεν είναι αστείο πράγμα… θα γελάσετε πολύ!!!  Η θεατρική παράσταση «Ευτυχώς επτωχεύσαμεν» θα βρίσκεται στην Άνδρο  για μία μοναδική παράσταση  την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 9:30 μ.μ.  στο ΠΡΟΑΥΛΙΟ του ΕΜΠΕΙΡΙΚΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Τιμές εισιτηρίων: Φοιτητικό-παιδικό 15€, Κανονικό 18€ Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Ειδική τιμή 12€ για τους Συλλόγους κατόπιν συμφωνίας. Πληροφορίες στα 22823 60203, 22823 60205 ως τις 2:00μ.μ, 6984 053 427 όλες τις ώρες.

Ηθοποιοί: Σοφία Βογιατζάκη, Φώτης Σπύρος, Κάτια Νικολαΐδου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Πατρίκιος Κωστής, Σόλωνας Τσούνης, Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Διονύσης Κλαδής, Βαγγέλης Δαλλές.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.