Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα εμπειρία δοκίμασαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τις καλοκαιρινές παραστάσεις του Θεατρικού Ομίλου Άνδρου που ανέβασε την «Φρεναπάτη» σε σκηνοθεσία και κοστούμια του Θοδωρή και της Ευγενίας Μπαφαλούκου αντίστοιχα. Μεγαλειώδης η σκηνική παρουσία των ερασιτεχνών ηθοποιών υποβλητικό το κλίμα και αξιέπαινοι οι άνθρωποι που διοχετεύουν την ενεργητικότητά τους σε πολιτιστικές διαδρομές.

«O Θεατρικός Όμιλος Άνδρου ευχαριστεί όλους τους θεατές που με την παρουσία τους και την ένθερμη αποδοχή τους, έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα μας να  ταξιδέψει το κοινό στα μονοπάτια του θεάτρου, να ζήσει μαζί του μοναδικές στιγμές, να πάρει δύναμη και να συνεχίσει να δημιουργεί στον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας. Με μια ακόμα παράσταση της  ΦΡΕΝΑΠΑΤΗΣ στις 10 Οκτωβρίου στη Χίο, συμμετέχοντας στην 23η Συνάντηση ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, έδωσε με επιτυχία το παρόν και έκανε γνωστό το νησί μας σε όλο το Αιγαίο.
Ευχαριστούμε θερμά  όλους τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια τους. Επίσης το Δήμο Άνδρου για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου αλλά και του πολύ όμορφου χώρου του Πανεπιστημίου Πειραιά στη Μεσαριά (παλιό παρθεναγωγείο), όπου θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στις 6.30 μ.μ. το Θεατρικό παιχνίδι, που οργανώνει ο Θ.Ο.Α. Πάνω από όλους όμως ευχαριστούμε που βρίσκονται ανάμεσά μας και ανεβάζουν τον πήχυ όλο και ψηλότερα, με την ποιοτική και ανιδιοτελή δουλειά που προσφέρουν το Θοδωρή και την Ευγενία  Μπαφαλούκου, που μοιράζονται μαζί μας στιγμές αίγλης και ποιοτικού θεάτρου.
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το βράδυ, στο νέο μας στέκι, το Παλαιό Παρθεναγωγείο στη Μεσσαριά πραγματοποιήθηκε η πρώτη φετινή μας συνάντηση με συμμετοχή 40 και πλέον ατόμων, πολλά από αυτά καινούργιοι φίλοι, και μοιράστηκαν τις σκέψεις και τις παρατηρήσεις τους μαζί μας.
Μετά από μια ευχάριστη βραδιά, αποφασίστηκε και ξεκινήσαμε το θεατρικό παιχνίδι την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 6.30-8.00 μ. μ., στον ίδιο χώρο στη Μεσαριά. Επίσης κάθε Πέμπτη θα γίνονται συναντήσεις για ανάγνωση θεατρικών κειμένων
Σύντομα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική συνέλευση του συλλόγου μας για ενημέρωση των μελών μας και ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων σχετικά με τη συνέχεια της θεατρικής πορείας μας.

XOΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ  ΜΕΓΑΧΟΡΗΓΟΣ: ΙΔΡΥΜΑ ΜΩΡΑÏΤΗ
ΧΟΡΗΓΟΙ:  ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ  ΑΦΟΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΦΟΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ Ο.Ε.-ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΣΟΦΙΑ  ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΛΕΩΝΙΔΑΣ-CATERING ΔΙΟΝΥΣΟΣ   “ΜΠΛΕ” ΚΑΦΕ   ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ     ΞΑΝΘΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΠΕΤΡΑΔΙ» ΟΠΤΙΚΑ ΡΑΖΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ «ALEX ELECTRON»HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟÏΟΝΤΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ – ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΚΑΣΙΔΩΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ  ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ «ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ» -ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΣΙΔΩΝΗ  ΛΙΟΠΥΡΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ «ΤΟ ΡΟΔΟΝ»-ΠΕΡΤΕΣΗ ΜΑΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΥΝΕΤΙΟΥ ΣΑΡΙΖΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.