Μια ζεστή γυναικεία νησιώτικη φωνή
Εμπνευσμένη από την Άνδρο… Η φωνή της σε ταξιδεύει, το μεράκι της για το νησιώτικο τραγούδι αγγίζει ένα κομμάτι της ψυχής μας. Την συνάντησα στα όμορφα χωριά της Άνδρου με τους συνεργάτες της, στα φιλόξενα χωριά μας εκεί που κάθε τι είναι ακόμα γνήσιο και αυθεντικό.

Μεσ’ την Πρωτομαγιά και τους κόκκινους τάπητες των λουλουδιών, αγνάντεμα στα Άχλα, κι η φωνή της βάλσαμο σε καημούς και έννοιες του σημερινού τρόπου ζωής μας… Ξεκίνησε το 1998 έχοντας στο πλευρό της τον δάσκαλό της Βαγγέλη Ζαγοραίο με τον οποίο συνεργάζεται μέχρι σήμερα.

Στην ζωή της και στην δουλειά της είναι αυθεντική. Δεν αντέγραψε ποτέ κανέναν. Αγαπάει την παράδοση. Οι απόψεις της είναι ότι οι Μουσικοί πρέπει να την σέβονται και να την προωθούν γιατί είναι η ταυτότητά τους. Μένει μόνιμα στην Άνδρο και αισθάνεται τυχερή γι’ αυτό. Είναι παντρεμένη και ‘χει ένα γιο 4 χρονών.

    Χριστίνα Ραΐση Μανάλη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.