Με την εμπεριστατωμένη εισήγηση της οινολόγου και συγγραφέως Μαρίας Τζίτζη Γαλανού για τα ανδριώτικα κρασιά και μυρωδικά της Άνδρου πραγματοποιήθηκε και φέτος το δρώμενο για τους δρόμους του Κρασιού του τυριού και του ζυμωτού ψωμιού στο Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης στις 3.6.2012, Κυριακή του Αγίου Πνεύματος, παρουσία ανδριακού κοινού και μη.

Στο μέρος της εκδήλωσης που αφορά τα κρασιά έλαβαν μέρος οι κ.κ. Λιοπύρος Κωνσταντίνος Συνετί, Μπάλκας Αυγουστής Αποίκια, Στεφάνου Λεωνίδας Οικισμός Κατακαλαίοι, Γαρύφαλλος Κώστας Μέσα Βουνί, Βελιώτης Ιωάννης Μεσσαριά. Ακολούθησε κέρασμα ανδριώτικων τυριών, πετρωτής κοπανιστής, βολάκι, κεφαλάκι και προσφορά γλυκού της ελιάς. Την επιμέλεια της γιορτής είχε η κ. Χριστίνα Ραΐση Μανάλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.