Άξιος συγχαρητηρίων είναι ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Γαυρίου για το εξαιρετικό Λεύκωμα «ΑΡΟΔΟ» που εξέδωσε, με θέμα τα παλιά πλοία, το θρυλικό Μοσχάνθη, τους βαρκάρηδες και την όλη μαραθώνια διαδικασία επιβίβασης για το ταξίδι προς Πειραιά. Μας φέρνει έτσι στη μνήμη εικόνες πριν από πολλές 10-ετίες.

Επαινετή επίσης και η χορευτική ομάδα του Φ.Ο.Γ., που εντυπωσίασε σε μεγάλη εκδήλωση στην Κατάκοιλο, τον παρελθόντα Δεκέμβριο, όπου παραβρέθηκε προσκεκλημένη η εκπρόσωπος του Συλλόγου μας Χριστίνα Ραϊση-Μανάλη. Είναι θετικό και ελπιδοφόρο οι φορείς του νησιού μας, να μπορούν να δημιουργούν σημαντικό έργο στον τόπο. Μόνον έτσι έχουν οι σύλλογοι έχουν λόγο ύπαρξης, χρέος που βαρύνει όλους και περισσότερο τους μεγαλύτερους συλλόγους, τους λεγόμενους ιστορικούς…!

Αυγ. Μπάλκας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.