Θεοδόσης Σουσούδης: Ο νέος Δήμαρχος Άνδρου

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου σας ζήτησα μια καθαρή εντολή κι εσείς μου την δώσατε απλόχερα και με το παραπάνω.

Φίλοι, συμπατριώτες.

Τιμήσατε τον καθαρό αγώνα μας και την παράταξή μας με συντριπτική πλειοψηφία, που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του νησιού μας. Καταδικάσατε τον διχαστικό λόγο, το ψέμα και την υποκρισία. Το 60%, με το οποίο μας τιμήσατε, με γεμίζει με συναισθήματα ευθύνης, καλλιεργεί μεγάλες προσδοκίες, παράλληλα όμως μου δίνει την δύναμη να προχωρήσω απερίσπαστος στο δύσκολο έργο.
Έχω πλήρη συναίσθηση αυτής της ευθύνης και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Στόχος μου είναι να μην πάει ούτε μια μέρα χαμένη στην προσπάθεια που θα κάνουμε για την Άνδρο που όλοι ονειρευόμαστε.

Ήρθε ή ώρα η Άνδρος να προχωρήσει μπροστά. Με ενότητα και συλλογικότητα, με μεράκι και αγάπη για την μικρή μας πατρίδα, μα πάνω απ όλα, με πολύ δουλειά, θα βάλουμε το νησί μας σε τροχιά ανάπτυξης για μια Νέα Αρχή και ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Στην προσπάθειά αυτή, σας χρειάζομαι όλους δίπλα μου. Σίγουρα η επίτευξη όλων των στόχων είναι πολύ δύσκολη. Μαγικό ραβδάκι δεν έχει κανένας για να μπορέσει να δώσει λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εδώ και πολλές δεκαετίες. Όμως, με πολύ δουλειά, με οργάνωση και μεθοδικότητα θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος, θα δώσουμε λύσεις σε πολλά προβλήματα και θα δρομολογήσουμε λύσεις σε πολλά περισσότερα.  Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η Άνδρος, ιδιαίτερα τώρα με την μεγάλη κρίση, μας χρειάζεται όλους μαζί μονιασμένους. Είμαι  αποφασισμένος να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συμπατριωτών μας.
Η συγκλονιστική εντολή του κόσμου είναι σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπατριώτες μας για την εμπιστοσύνη τους.
Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου, σε όσους εξελέγησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, αλλά και σε όσους δεν εξελέγησαν.
Όλοι μαζί δώσαμε έναν έντιμο και δυναμικό αγώνα με αξιοπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε αποτελεσματικά, με τον ίδιο ενθουσιασμό και το ίδιο πάθος. Ήρθε η ώρα να κάνουμε μια Νέα Αρχή στην Άνδρο.

Με διαφάνεια, με δημοκρατία, με δουλειά, με συλλογικότητα, με διεκδίκηση των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν και με χρηστή διοίκηση, θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Θεοδόσης Σουσούδης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.