Υπάρχουν χαρισματικοί άνθρωποι, προικισμένοι με ήθος, με ευγένεια και σεμνότητα αφοπλιστική… Αθόρυβα κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Λάμπρος Γιαννίκος, μαιευτήρας-γυναικολόγος, με αξιοσημείωτες οικογενειακές καταβολές.

Μητέρα του, η άξια και συνετή οικοδέσποινα Μαντούλα Βασ. Κουτσούκου από τις Στενιές της Άνδρου. Πατέρας του, ο αείμνηστος γιατρός (γυναικολόγος επίσης) Κώστας Γιαννίκος από οικογένεια που στάθηκε στα πόδια της καθημαγμένη από την εθνική περιπέτεια.

Με υψηλή επιστημονική πληρότητα και διαδρομή, εμπλουτισμένη με συνεδριακή παρουσία και δράση, αποπνέει την ήρεμη, απόλυτη δύναμη στα δύσκολα, αλλά και το ζεστό, υπεύθυνο «παρών» στα περιστατικά ρουτίνας.

Αταλάντευτος, ταγμένος συνειδητά, αθόρυβα και απόλυτα στο λειτούργημα και τις προτεραιότητές του, με ευαισθησία αφοσιώνεται στο «θαύμα της ζωής», από τις δυσχέρειες της σποράς μέχρι τη χαρά της συγκομιδής του καρπού. Και αυτό το φως της δημιουργίας λάμπει με μια απλότητα που καθορίζει την προσωπικότητά του.

Αγαπητέ μας γιατρέ,

Μας παρέδωσες δύο κόρες υγιέστατες και έναν ανιψιό επίσης! Έμπρακτα γίναμε αποδέκτες αυτών που προαναφέραμε. Αδυνατούμε να βρούμε άλλο τρόπο να σου εκφράσουμε την εκτίμηση, τα συναισθήματα και τις ευχαριστίες μας.

Η ανιδιοτέλειά σου είναι αφοπλιστική… και, όπως λέει ο ποιητής, «η σεμνότητα απέραντη».

Βαγγέλης-Κατερίνα Τάτση

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.