Ευχαριστώ όλους τους Ανδριώτες και τις Ανδριώτισσες για την δύναμη που μου δώσατε με την ψήφο σας. Το Νότιο Αιγαίο μίλησε. Επέλεξε για περιφερειάρχη τον Γιώργο Χατζημάρκο. Έδωσε ισχυρό, καθαρό, θετικό μήνυμα. Είμαστε πρώτοι, είμαστε ενωμένοι, είμαστε έτοιμοι. Τώρα έχουμε μια επιλογή: να πάμε την Άνδρο μας μπροστά, να πάμε μπροστά το Νότιο Αιγαίο. Με θάρρος και  τόλμη, με όραμα και σχέδιο, με εντιμότητα και εργατικότητα. Μας δεσμεύει η ηθική μας, το παρελθόν μας και το αποτέλεσμα της Κυριακής να ενώσουμε, να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε μαζί. Αυτό που έλειπε από την πολιτική είναι η ανάληψη της πολίτικης ευθύνης. Δεσμευτήκαμε ότι θα την αναλάβουμε και θα το κάνουμε. Θέλω να συγχαρώ τον νέο περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο, τους δυο χωρικούς αντιπεριφερειάρχες  Χ. Κόκκινο και Γ. Λεονταρίτη και όλα τα μελή της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» για την επιτυχία. Συγχαίρω επίσης τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη και δηλώνω ότι για το καλό της Άνδρου μας η συνεργασία μας πρέπει και θα είναι συνεχής και δημιουργική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνυποψήφιο μου Γιάννη Δαλέζιο για την προσπάθεια και τον αγώνα που δώσαμε ώστε να φέρουμε μαζί αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα. Η ποιότητα του ως άνθρωπος και η αυτοδιοικητική του εμπειρία θα είναι χρήσιμα για την μελλοντική μας συνεργασία. Ευχαριστώ και τους τρεις υποψηφίους δημάρχους Θ. Σουσούδη, Γ. Μαλταμπέ και  Γ. Καπάκη για την φιλοξενία στις ομιλίες τους κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Επίσης όλους τους συνυποψήφιους μου στην περιφέρεια για το επίπεδο και την ποιότητα που κρατήσαμε καθ´ όλη την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα και  ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Γιάννη Κουλουθρο, τον Κώστα Ίσσαρη και την Μαρία Ψαρρού. Επίσης ευχαριστίες για το απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο και τον νυν δήμαρχο Γιάννη Γλυνό για την συνεργασία που είχαμε.

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστώ στην οικογένεια μου. Στους γονείς μου, στα αδέλφια μου και ιδίως στην γυναίκα μου που πάντα ήταν δίπλα μου στις κακοκαιρίες της προεκλογικής περιόδου.

Πάμε μπροστά για την Άνδρο μας, μπροστά για το Νότιο Αιγαίο.

Δημήτρης Λοτσάρης

Φίλες και φίλοι Οι λέξεις βγαίνουν  δύσκολα απ’ τα χείλη μου τούτες τις ώρες. Είναι γιατί μου χαρίσατε τόσο απλόχερα την πιο μεγάλη χαρά. Απευθύνθηκα σε σας γιατί  είχα την ανάγκη να με αγγίξετε και να σας αγγίξω. Για να επιβεβαιώσουμε με τον πλέον απόλυτο τρόπο την πλήρη αρμονία μεταξύ μας. Μου δώσατε την πιο καθαρή εντολή να βάλω τα δυνατά μου να αλλάξουμε την Άνδρο. Σας δίνω το λόγο μου ότι θα κάνω ότι περνάει  απ’ το χέρι μου πλάι στο Δήμαρχό μας Θεοδόση Σουσούδη για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Είμαστε εδώ για τα δύσκολα. Σας ευχαριστώ πολύ γι’αυτή την εμπιστοσύνη.

Με όλη μου την αγάπη

Δημήτριος Κ. Λάσκαρης

Συμπατριώτες, συμπατριώτισσες Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς για τη δυναμική στήριξη στην υποψηφιότητα μου με τον δημοτικό συνδυασμό του Θεοδόση Σουσούδη και στην ανάδειξη μου εκ νέου ως δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Ανδρου. Ευχαριστώ εσάς που σε κάθε γωνιά της Άνδρου εργαστήκατε, κοπιάσατε και δώσατε τον αγώνα για αυτό το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα και η άνοδος μου σε ψήφους από τις εκλογές του 2010 αποτελεί προσωπική δικαίωση. Είναι δικαίωση για την προσπάθεια των προηγούμενων χρόνων, της επιλογής μου να φύγω από την παράταξη Γλυνού και να αφήσω την Αντιδημαρχία της Ανδρου.  Είναι δικαίωση γιατί με απλά λόγια η κοινωνία της Ανδρου επιβράβευσε την επιλογή και κατάλαβε ότι αυτή δεν έγινε για προσωπικά οφέλη όπως κάποιες κακές γλώσσες έλεγαν και περίμεναν να πανηγυρίσουν σε ενδεχόμενη αποτυχία μου. Αποτελεί δικαίωση της γνώσης, της εμπειρίας και της αφοσίωσης στο στόχο της καλύτερης Ανδρου με προσωπική φθορά με απομάκρυνση από το μαντρί και πολλές φορές μέσω χλευασμών και προσωπικών επιθέσεων. Το αποτέλεσμα αυτό πέραν της δικαίωσης δημιουργεί σε εμένα μεγαλύτερη την αίσθηση της ευθύνης για προσφορά στον τόπο. Θα είμαι παρόν σε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη Ανδρο που όλοι ονειρευόμαστε χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες αλλά με σοβαρότητα, εντιμότητα, ευθύτητα, αποφασιστικότητα, αγωνιστικότητα και μεθοδικότητα. Μαζί θα πετύχουμε να αλλάξουμε την ‘Ανδρο.Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Λευτέρης Μπάλλας

Δικηγόρος

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, ευχαριστώ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείξατε τόσο στο συνδυασμό ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, όσο και στο πρόσωπο μου στις εκλογές της Κυριακής 18.5.2014.Ολοι μαζί δώσαμε μια καθαρή νίκη στο συνδυασμο του Θεοδοση Σουσουδη και απο το Σεπτεμβρη παλι, ολοι μαζί τραβάμε για ΝΕΟΥΣ  ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Οφείλουμε στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας ενα καλύτερο μέλλον για την Άνδρο μας, γι` αυτό χρειάζεται συλλογικότητα και πολύ δουλειά. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη καθ`ολη τη διάρκεια της πενταετίας. Εύχομαι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο καλή πορεία, αγαστή συνεργασία και δηλώνω παρούσα όπου χρειαστεί να βοηθήσω.

Με εκτίμηση
Μαρία Χαλά

Φίλες/οι

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Άνδρου, αλλά επίσης να ευχαριστήσω και εκείνους / ες που δεν με ψήφισαν. Ο Συνδυασμός μας «ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» με επικεφαλής τον Θεοδόση Σουσούδη κατέγραψε εντυπωσιακά ποσοστά και έφθασε σε άνετη επικράτηση από την πρώτη κιόλας Κυριακή! Ευχαριστίες οφείλονται γι’ αυτό στους Ανδριώτες/ Ανδριώτισσες που με την ψήφο τους έδωσαν το έναυσμα για την αλλαγή της Άνδρου στην οποία όλοι πιστεύουμε  και δίνουμε τις δυνάμεις μας. Είμαι σίγουρος ότι ο νέος Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους και τους εύχομαι καλή δύναμη. Επίσης να ευχηθώ και καλή τύχη στους συναδέλφους των υπόλοιπων συνδυασμών στην θητεία τους στο Δ.Σ.. Προσωπικά, με την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικού Συμβούλου είχα την ευκαιρία να περιοδεύσω και να διαπιστώσω από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά της Άνδρου, ειδικά της εκλογικής περιφέρειας στην οποία ήμουν υποψήφιος, στο Κόρθι. Συνάντησα ανθρώπους με τους οποίους δεν γνωριζόμουν, ανταλλάσσοντας χρήσιμες ιδέες και απόψεις. Η θητεία μου ως Προέδρου του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαριάς Άνδρου με βοήθησε στο να έχω μια στενότερη επαφή και συνεργασία με άλλους Συλλόγους και χωριά της Άνδρου. Θα ήθελα να δηλώσω ότι συνεχίζω να είμαι παρών σε οτιδήποτε αφορά την περιφέρεια Κορθίου αλλά και στο νησί μας γενικότερα. Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καππαριάς ( και εν όψει καλοκαιριού) ετοιμάζει ιδιαίτερες και ξεχωριστές εκδηλώσεις που θα τιμήσουν την επέτειο των 25 ετών από την ίδρυσή του.

Μετά τιμής
Γουλιερμής Νικόλαος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.